Ässä täyttää pian kaksi vuotta ja kemujen kunniaksi olen päättänyt uudistaa sivuja aika radikaalisti. Tähän asti uudistukset ovat olleet lähinnä ulkonäöllisiä, tällä kertaa muuttuvat sisällötkin ainakin osittain. Kahden vuoden päivikset kuvineen saavat jäädä arkistojen aarteisiin, parhaat kuvat ja muistot koostan kuvagallerioiksi. Samoin päiväkirja sellaisena kuin se on ollut, saa nyt jäädä. Katsotaan mitä hauskaa sitä keksitään tilalle. ;)

Olen yritänyt koota tulevia sivuja enemmän tietopohjaisiksi ja toivon, että tulette löytämään hyödyllisiä(kin) juttuja koiran kanssa harrastamiseen ja touhuamiseen. Ensimmäistä kertaa olen mm. koonnut mielestäni hyviä ja hyödyllisiä linkkejä esille.

Toinen suuri muutos on tämä blogi. Päätin muuttaa treenipäiväkirjat blogimuotoon ja jopa onnistuin mielestäni oikein tyydyttävästi! Jospa tätä tulisi hiukan ahkerammin päiviteltyä ja toisaalta - hauskaa jos innostutte myös kommentoimaan! Tarkoitus on luultavasti kirjoitella tänne sekä toko- että agitreeneistä sekä muistakin harrastuksistamme. Näyttely- ja kisapäiväkirjaa pitänen kuitenkin vanhaan malliin...

En malttanut olla julkistamatta tätä kun kerran sain valmiiksi - muuten sivut vielä antavat jonkun aikaa odottaa itseään... Eli pidän teitä vielä jännityksessä ystävät! ;)