Hohoi!! Täällä ollaan edelleen! :)

Pikkusen onkin jo vihjailuja sadellut, että "wink wink, Ässän blogi ei oo päivittyny" ja "Miiiitäs Ässälle kuuluu?" jne... Pahoitteluni armaat lukijat. Mutta kun (seli seli seli) mun oma kone on hieman huonossa hapessa yksivuotiaan internettaajan jäljiltä, niin päivittäminen on vähän jäänyt. Kas kun kaikki kirjaimet eivät siinä rakkineessa toimi, muun muassa s- ja t-kirjaimet puuttuvat. Ja eihän Ässän blogia voi päivittää ilman ässää!!! ;)

Mutta asiaan.

Kesäkuussa siis vietimme kaksi viikkoa Espanjan auringon alla (eikä siellä ollut lainkaan niin kuumaa, kuin viime aikoina on ollut ihan tämän kotimaisen auringon alla...) ja sen aikaa Ässä lomaili Tappilandiassa. Vierailuraporttia ja kuvia tässä ja tässä. Ässä oli kotiutunut Tappilaan oikein hienosti ja viihtynyt selvästi mitä parhaiten. Johanna kun kävi pojan palauttamassa kotiin, niin Ässä morjesti meidät ja olis lähtenyt taas Johannan mukana... ;)
Johannan hellässä huomassa äijä oli silminnähden lihonut (mikä on siis vain ja ainoastaan hyvä juttu Ässän kohdalla) ja ontuminenkin oli vähentynyt huomattavasti. Kiitos siis vielä kerran hyvästä hoitopaikasta! <3

Juhannusta vietimme ihan kotosalla, mutta toki sitä piti vähän grillaillen juhlistaa! Ahkera makkaravahtikin sai tietenkin osuutensa, vaikka kuvassa vähän pitkää naamaa näyttääkin. :D

Sitten saapuivatkin HELTEET ja kaikenlainen muu liikunta kuin uinti muulloin kuin ehkä keskellä yötä oli ihan tuhoontuomittu ajatus. Siispä Ässä on viime viikot harrastanut ahkerasti, eikä yhtään vastentahtoisesti uintia!

Itärannassa:

Mökillä:

Kymijoessa:

Turkkikin piti ajella pois, kukapa sitä helteessä villapalttoo päällä viihtyisi!

Me ollaan vähän nyt tokoiltukin. Seuraamista, jättöjä, kaukoja ja jopa ruutua. Kyllä ne on temput jätkällä mielessä, jopa paremmin kuin ohjaajalla. Ruutua kun tehtiin, niin kolme ensimmäistä kertaa annoin ihan vääriä käskysanoja ja ihmettelin mikä on, kun koira jääräpäisesti joka kerta teki eri tavoin kuin käskin. Kunnes muistin, että noinhan mie olen sitä opettanut tekemään, itse vain ohjeistin väärin! :D Ainoa harmi on tuo leikattu polvi, jonka liikkuvuus selvästi ei ole ihan ennallaan. Ässä tahtoo mennä vinoon (toiselle kankulle) maahan ja istumiset ovat hitaita. :( Katsotaan, josko kinttu vähän vetristyisi treenillä ja ajan kanssa. Toivottavasti, muuten voidaan ehkä kisailu siinäkin lajissa unohtaa tai ainakaan ei voi odottaa kovin kummoisia pisteitä... Muutenkin liike pitäisi olla puhdas, että kehtaisin sen kehään viedä. Nyt on kuitenkin alustavasti koepaikka varattu elokuun lopun kokeeseen. Saas nähdä kuinka käy. (HUI!)

Uurastuksen jälkeen onkin viileää lekotella tuulettimen äärellä Ronjan IIIISON nallen kainalossa. Nyt ei Ässääkään enää pelota, ensimmäisen vuorokauden se hiiviskeli nallen lähettyvillä häntä koipien välissä ja vilkuili sitä huolestuneena. Ja jos nallea liikutti, niin Ässä murisi sille. :D Hassu koira!

Terveyspuolesta taas sen verran, että cartrofen kuurin loppumisesta pari - kolme viikkoa, niin polvi alkoi naksua taas. Ensin jostain syystä vain oikeassa laukassa, sitten pian taas ravissakin. Aloin syöttää kokeeksi Ässälle Arthrobalans Plus - nimistä ihmisten ravintolisätuotetta ja kas - viikon kuluttua naksuminen oli vähentynyt selvästi ja nyt parin viikon kuurin jälkeen ei sitä huomaa enää juuri lainkaan! Hieno juttu. :) Nyt pienennetään hiljalleen annosta ja katsotaan mikä olisi semmoinen hyvä "ylläpito" annos. Noin muuten Ässä liikkuu jo melko hyvin. Hetkittäin jopa ihan puhtaasti, toisinaan ontuu aavistuksen. Mutta parempaan päin mennään koko ajan kun kunto kohenee. Ja hyvä niin! Viime viikolla käytiin Kaipiaisissa Mirkan luona hierottavanakin ja nyt on taas nikamat ojennuksessa. Ei niitä montaa enää tainnut ruodossa paikallaan ollakaan... Mirka tsekkasi samalla leikatun polven ja sanoi, että liikkuvuudessa on hieman toivomisen varaa, kumpikaan ääriasento ei aivan onnistu. On luultavaa, että jonkinlainen liikerajoite jalkaan jääkin, mut sen kanssa sitten vaan eletään, eikä se Ässää niinkään varmaan häiritse tai ole kipeä ja sehän on pääasia!