Viime torstaina olimme ensimmäisissä talviharjoituksissa uudessa harjoittelupaikassamme. Kilometreja treenireissusta kertyi mittariin 57km, mutta mitäpä sitä ei tekisi että koiralla on kivaa? Ja halli oli kyllä oikein hieno ja mukava, mattopohjalla oli hyvä juosta eikä ollut hevonkakkaa häiriönä. :)

Treenasimme lähinnä helppoja ja kivoja juttuja, kun ohjaajakin oli uusi ja kukaan ei ennen ollut juossut mattojen päällä - tutustumista siis lähinnä! Pitkiä suoria, välillä putki ja sitten taas mentiin suoraan hyppy hyppy hyppy hyppy... Ässällä oli superhauskaa, kun kerrankin ei tarvinnut taiteilla tiukoilla mutkilla vaan sai vaan irrotella. :) Lisäksi harjoittelimme pujottelua. Ässä pujottelee kyllä koko ajan paremmin nyt, kun viimein älysin vaihtaa palkan nameista patukkaan. Mun pitää vaan varoa, etten mene itse liian pitkälle ja työnnä koiraa toisesta välistä sisään. Uutena ohjeena, että kepeiltä nyt ihan megapalkka, hurjaa patukalla revittelyä joka kerta, kun muilta esteiltä riittää vain patukan heitto. Eli keppejä yritetään nyt saada yhä kivemmaksi esteeksi! :)

Tänään sitten olimme Pyhtäällä Kotkan Koiraystäväinseuran järjestämissä epävirallisissa Knock Out - kisoissa. Ja hauskaa oli taas! :) Mölliradassakin oli ihan mukavasti haastetta ja neljän karsintakierroksen jälkeen selvitimme Ässän kanssa tiemme toiselle sijalle! Eli oikein hienosti meni ja hyvä kisaharjoitus taas meille!