Saatiin Saagalandiasta kuvahaaste. Tehtävänä ottaa neljännestä kansiosta neljäs kuva. Kun sama haaste tuli myös Dinan blogiin, en viitsinyt kahteen posauksene laittaa samoja kuvia, ja otin siis Dinan blogiin kuvan Dinan omasta kuvakansiosta. Tasapuolisuuden vuoksi sama "huijaus" siis myös täällä... Tässä Ässän oman kuvakansion sisältöä. Neljäs kansio oli nimeltään Agility, sieltä neljäs kuva:

Kuvassa on novascotiannoutaja Sirkku, uskoakseni toissakesäisestä kaupunkiottelusta, joka pidettiin Karhulassa, urheilukentän parkkiksella. Agilityihmiset, korjatkaa jos olen väärässä ajankohdan suhteen! Ja jos joku muistaa, miten ottelussa kävi, niin senkin saa toki kertoa... ;) Meikäläisellä ei ole hajuakaan, paitsi että meille tais (kuinka ollakaan) tulla Ässän kanssa hylky.

Jotta teidän rakkaat lukijat ei tarvitsisi vaivata päitänne sillä, mistä jäitte paitsi mun "huijauksen" johdosta, niin tässä vielä se varsinainen neljännen kansion neljäs kuva. Eli omien kuvatiedostojen neljäs kansio sattui olemaan nimeltään Talviulkoilua, sieltä neljäs kuva:

Kuva on viime talvelta ja ketkäs muut siinä ovatkaan kuin Ässä ja Siiri! Kuva on otettu Kotkansaarelta Haukkavuorelta, vesitornin juurelta. Meneillään taitaa olla se perinteinen leikki - Ässällä on kepakoita (risuja) jotka myös Siiri haluaisi muttei saa. Siiri sanoo plääh ja näyttää kieltä... ;)

Aika koirapitoiseksi jäi, vaikka ei se haasteessa ollutkaan vaatimuksena...

Kuvahaaste heitetään eteenpäin Sannalle, Seran + Saagan blogiin!