Viimeisissä agiharkoissa harjoittelimme keinua, joka Ässän mielestä on hyvin kammottava. Remmissä vielä menee, kun tietää ettei vaihtoehtoja ole, vapaana huitaisee ohi, etenkin kesken radan. Mutta kyllä sitä nyt kuitenkin päästiin muutamia kertoja keinahtelemaan ihan kivasti. Namit vaihtuivat jo syksyllä patukkaan ja patukan voimalla jätkä tuleekin paremmin sen keinahduspisteen ylitse. Mutta niin jännää se on kun maa liikkuu tassujen alla, että patukka on saatava suuhun ja HETI, vaikka kontaktille malttaakin pyydettäessä pysähtyä. No, josko kammo siitä pikkuhiljaa hellittäisi. Tai eikai se varsinaista kammoa ole, kun ei Ässälle koskaan ole keinulla kuinkaan käynyt, kokee vaan sen jotenkin epämiellyttävänä.

Toinen kontaktieste radallamme oli Aa, jonka kontaktit menivät "etsi"-käskyllä oikein kivasti. :) Muuten lähinnä hyppysuoria ja putkeen lähetyksiä, pari valssausta ohjaajalle ja muutama tiukempi  mutka. Loppusuoralla vielä pujottelu. Ässän pujottelu on parantunut ihan käsittämättömästi heti, kun vaihdoin namit patukkapalkkaan! Nyt se pujottelee ihan itsenäisesti, katse tiukasti eteenpäin ja mahdollisimman nopeasti, ottaen huolellisesti viimeisen välinkin. Se on jotenkin löytänyt oman rytminsä ja hyvä niin! :)

Jotta pujottelu ei menisi liian helpoksi, ruvettiinkin harjoittelemaan koiran vasemmalta eli "väärältä" puolelta viemistä. Ja sehän olikin tosi koomista puuhaa! xD Sisään Ässä meni hienosti ja haki juuri oikean välin riippumatta kummalla puolella minä olin, kunhan en mennyt liian lähelle. Ja se saikin patukan palkaksi heti ekasta välistä. Mutta mutta... kun olis pitänyt lähteä siitä pujottelemaan eteenpäin, niin eipäs vaan mennytkään, vaan alkoi kiertää jokaisen pujottelukepin kääntyen oikealle semmoisen silmukan
_(.)_(.)_(.)_(.)_ siis... (pisteet merkkais niinku keppejä ja kaaret ja viivat koiran reittiä...) Ja sitten mua alkoi naurattaa niin paljon, ettei voinu enää jatkaa... *heh* Luultavastihan vika siis on minussa, jotenkin huidoin sitten kai omituisesti siellä väärällä puolella Ässän mielestä. No, jatkamme harjoituksia!