Eilen kun oltiin lenkillä kävi sitten ikävämmin...

Istuskelin koiran kanssa aurinkoisessa ja tuulensuojaisassa paikassa, aika lähellä lenkkipolkua, selvittelin takkuja turkista. Huomasin että mutkan takaa ilmaantui iso rotweiler-uros vapaana, perästä käveli kaksi ihmistä ja toinen koira kiinni. Huusin että kutsuvat koiran pois, että mulla on täällä koira. Nainen alkoi heti komentaa omaansa (sen rotikan nimi oli Peto! :o ) mutta eihän se tullut, kun huomasi Ässän. Laskin Ässän vapaaksi toivoen, että ehkä koirat vapaana selvittävät tilanteen keskenään. Mutta rotikka ampaisikin suoraan Ässän päälle ja nappasi selkään kiinni. Eipä silti, että Ässä-äijä olisi suuremmin yrittänytkään väistellä, mutta ei se kyllä rähjäämäänkään alkanut tai erityisemmin haastanut. Siinä vaiheessa minä sain lihani liikkeelle ja ryntäsin koiria kohti PER**LEttä karjuen. Rotikka taisi vähän yllättyä hullun akan hyökkäystä ( xD ) ja laski irti ja väisti mua varmaan viis metriä samantien epäluuloisesti vilkuillen... Kun se alkoi uudestaan hakea Ässää katseellaan lähdin sitä uudelleen kohti, jolloin omistaja huusi että ota vaan pannasta kiinni. Arvelin ettei se siis ilmeisesti pure minua, joten nappasin kiinni ja omistajakin ehti paikalle. Ässä pysyi nätisti mun selän takan vaikka tosin ensin vähän murahteli sieltä mamman turvista vielä...  Kutsuin koiran luokse ja se tulikin luimuillen. Taisi epäillä, että sille ärjyin ärräpäitä kun vielä vahingossa rotikkaa irrottaessani astuin Ässän varpaille... Tarkasti päällisin puolin eikä reikiä löytynyt joten se siitä, tyypit lähtivät kovasti anteeksi pyydellen ja pahoitellen.

Ässä oli loppulenkin ihan ok, iloinen ja reipas ja liikkui normaalisti ja leikki ja riehui kuten aina. Mut illalla aloin katsoa että onpa se jotenkin vaisu ja ei ravistellut itseään kunnolla. Siis aloitti ravistelun, mutta lopettikin sitten aina kesken. Ja tunnustelemallahan sitten löytyikin tosi kipeä kohta selästä. Lihaksessa on varmaan siis ihan kunnon ruhje, eli kyllä se taisi sittenkin napata ihan kunnolla kiinni, eikä vain karvoihin kuten ensin luulin. :(

Nyt on sitten pidetty kylmää ja yöksi annoin Rimadyliä. Pitänee nyt pari päivää seurailla ja ottaa rauhallisemmin. Toivottavasti tuo tuosta tokenee, eikä jää mitään traumoja.

Inhottavaa.