Ässän jalka on lähtenyt paranemaan hyvin. Turvotus laski melko pian ja haava on ollut koko ajan tosi hyvä. Ei ole yhtään vuotanut eikä edes punoittanut. :) Eilen käytiin poistattamassa tikit ja samalla leikannut eläinlääkäri katsoi liikkeet. Hänen kommenttinsa olivat "Sehän on todella hyvä! Niin hyvä kuin se tässä vaiheessa voi olla."

Saatiin lisää kipulääkkeitä ja uudet liikutusohjeet. Edelleen pitää pysyä hihnassa, ainakin 2 viikkoa vielä ettei Ässä pääse riehaantumaan ja rikkomaan uutta polveaan. Mutta nyt voidaan alkaa hiljalleen pidentämään lenkkejä, jotta lihaskunto alkaa palautua ja polvi kuntoutua. Kilometrin verran päivässä ainakin saa nyt kävellä. Ja ontumista ei pidä kuulemma säikkyä - se on vähän sama kuin jos ihminen käyttäisi kainalosauvoja! :D Käynnissä Ässä jo käyttää jalkaa aika hyvin, ravissa ontuu edelleen ja jos reippaampaan menoon intoutuu, alkaa kinkata kolmella jalalla. Mutta paraneminen siis etenee hyvin! Parin viikon kuluttua pitää vielä käydä näyttäytymässä tohtorille.

Äijällä alkaa olla vähän virtaa tapulissa... Yritin yksi päivä ihan rauhallisesti tehdä sen kanssa vähän paikallaan ja istuallaan tehtäviä temppuja. Eihän siitä mitään tullut vaan piti lopettaa, kun kaveri rupesi samantien hyppimään tasajalkaa kumipallona ja kimpoilemaan ympäri huonetta tarjoten kaikkia mahdollisia ja mahdottomia temppuja mitä mieleen tuli... Ja kun kukaan muu ei kerran hänen kanssaan leiki, niin hän on pakotettu pelaamaan pasianssia tennispallon kanssa. Kauluri vaan aiheuttaa hieman strategisia ongelmia. Kuten myös jaloissa pyörivä mönkiäinen, jonka kädestä ei saa ottaa mitään (edes omia) leluja tai äippä tulee rähjäämään ihan mahdottomasti. Ja jonka lähestyessä on parempi liueta paikalta ja sassiin tai se on turkissa kiinni... Ei oo koiran elo helppoa ei! xD 

Pönttöpää palloilee:
(videossa vielä tikit paikallaan kun on kuvattu eilen aamupäivällä)