Miten vähän sitä on viime viikkoina tullut treenailtua tottista. *huoh* Mut kun koko ajan on niin kammopimeetä! Pitäis hankkia pimeässä hohtavat ruutumerkit, niin koira näkis minne mennä. ;) Pakko valita lenkki tai treenaus, silloin ainakin minä valitsen lenkin.

Sisällä ollaan otettu jonkun verran kaukojen tekniikkaa lähietäisyydeltä ja agitreenien lomassa maneesilla seuraamista + jättöjä, jotka ovatkin yllättäen aivan ruosteessa! :o Tänään oli vakaa aikomus mennä maneesille vähän aikaisemmin, että ehtisin treenata tottista Ässän kanssa ennen agilityryhmän vetoa, vaan enpä päässyt ylös peiton alta, kun paleli niin vietävästi tallilla heitetyn maastolenkin jäljiltä. Hrrr... Koska tulee kesä?

No, huomenna reippaana heti aamusta ylös niin ehtii treenata ennen omaa vetovuoroa, onneksi on kiva porukka, joka saa liikkeelle edes joskus! :) Pitänee ottaa ainakin niitä jättöjä, sitten luoksetuloa ja tunnaria olis hyvä kanssa treenata. Paikallamakuutreenit saa jäädä, kunnes päästään maneesiin. Ei tarvi kaljujen koirien maata lumessa.