Viime viikot ovat menneet sekä minun että Ässän osalta vähän löhöillessä, sillä itse venäytin nilkan nivelsiteet 2 viikkoa sitten ja Ässällä taasen oli melkoisen ärhäkkä korvatulehdus. Molemmat olemme nyt toipumaan päin, nilkka on kestänyt jo viime päivinä melko normaaleja kävelylenkkejä kipeytymättä. :) Ehkä pääsemme tiistaina agilityyn! Ässän korvatkin ovat tippojen ja antibioottien ansiosta rauhoittuneet, mutta jätkä on kyllä puolikuuro. Korvatipoissa lukikin, että saattaa aiheuttaa kuulon alenemista ja se on kyllä huomattu... Tyyppi viettää ihan todellista lepolomaa, se kun nukkuu vaikka olohuoneen lattialla, niin kyllä onkin sikeässä unessa, ei herää edes ulko-oven käymiseen. Sitten se saa hurjan hepulin kun yhtäkkiä huomaa jonkun tulleen kotiin! xD Ja lenkillä saa aika kovaäänisiä käskyjä huudella ja sitten tyyppi ilmaantuu jostain semmonen "ai HÄH?" ilme naamallaan... No, toivottavasti kuulo palautuu tippakuurin loputtua. ;)

Korvatulehduksen takia ei Ässä ole päässyt uimaan ja mun nilkan takia ei oikein lenkillekään. Keskiviikkona sitten otin koiran mukaan kun lähdin Agi-Kotkien möllikisoihin töihin. Ajattelin, että jos saisin jonkun houkuteltua radalle sen kanssa, niin saisi vähän mielenvirkistystä. Ja koutsimme Sanna suostuikin lähtemään kokeilemaan sekä mölli- että kilpailevien radalle. Hyvin Ässä kulki Sannankin kanssa, vaikka eivät koskaan ole yhdessä harjoitelleetkaan, mutta kun molemmat osaavat hommansa, niin mikäs siinä! Kontaktit jäi kyllä mölliradalla ottamatta mut niinhän siinä yleensä käy munkin kanssa... Mölleissä siis 10vp (sijoitus olis ollut 2. jos ei olis ollut kilpailun ulkopuolella). Kilpailevien radalla Ässällä tuli kesken radan äitiä ikävä ja se kävi morjestamassa mua kehänauhan luona, josta hylky. Muuten meni kyllä tosi upeasti ja ne kontaktitkin muistettiin! Kun sanoin sille että "takaisin töihin siitä" niin lähti taas oikein iloisena suorittamaan rataa. Liekö sille sitten tullut tunne, että piti välillä varmistaa, että "sainhan mä mennä tän tädin kanssa näitä kivoja esteitä?"

Nyt sitten palaillaan pikku hiljaa normaaliliikuntaan ja -treenaukseen. Tottiksen harjoitteluun saatiin nyt lisäaikaa, Ässän lääkkeiden dopingvaroaika loppuu syyskuun loppupuolella. Silloin siis uudestaan kokeisiin ja kisoihin.