Nyt on tapahtunut niin paljon niin äkkiä, etten ole mitenkään pysynyt blogin kanssa perässä... Tiivistetään siis...

Agiharkoissa on käyty, viime viikolla harjoittelimme valssauksia ja haltuunottoa ja se oli ah niin VAIKEAA... Tällä viikolla hyppyratoja ja vartalolla ohjaamista - paljon helpompaa! :)

Ehdimme myös oman seuramme Agi-Kotkien seuranmestaruuksiin, jotka ratkottiin möllisäännöillä, yhdistettynä kisana, jossa juostiin sekä agi- että hyppyrata. Radat olivat haastavia mutta tunnelma hyvä ja kannustava. Meidän paperissa luki ihan vaan kahdeksan kertaa HYL, mutta tyytyväinen olen silti, sillä virheet olivat minun ja Ässä teki kuitenkin kaikki kontaktit (keinu, puomi, Aa) täydellisesti! :)

... ja yllätyksekseni tuollakin tuloksella (virhepisteitä yli sata yhteensä ja yliaikaakin roimasti...) sijoituimme kolmanneksi! :D No, maxikoiria on seurassamme kovin vähän, joten saavutus sinänsä ei ollut niin valtaisan mahtava, mutta kisakokemus on aina hyvästä ja päivä oli mukava! :) Mun pitäis vaan pystyä jotenkin parantumaan tästä varhaisiän dementiasta, että muistaisin radat... Koira on hyvä mutku kippari eksyy.

Agilityjen jälkeen suuntasimme Hämeenlinnaan KV-näyttelyyn. Ei suuria odotuksia, kun koiriakin oli jopa 30 + 3 ja Ässä oli minusta vielä viikolla liikkunut vähän jäykästi.

Äijä kuitenkin esiintyi edukseen, vaikka kehässä vähän murrasikin ohimeneville pojille ja sit mulle kun asettelin. Oli kai niin jännittävää...
Hämeenlinnan näyttelypaikka oli muuten aivan upea. Ihana suurten puiden varjostama kumpuileva puisto, jossa saimme nauttia kaunisita kesäpäivästä. :) Ja mikä parasta: Näyttely meni oikein hyvin!

Ässä on komea poika ja sai viimein viimeisen sertinsä! Hämeenlinnasta tuomisina oli siis hieno MVA-ruusuke ja komeat pokaalit!! :) :)

Ja niinkuin olin luvannut... Ässästä tuli kalju heti samana iltana. Nyt se on syötävän suloinen söpöläinen!