Viime viikko vietettiin Ässän kanssa eräleirillä telttaille, mutta leiriraportti myöhemmin kuvien kera...

Nyt on viikonloppu ja alkuviikko lepäilty ja toivuttu leiristä ja palaillaan hiljailleen treeniarkeen. Eilen tokoharkoissa paikallamakuu meni hienosti, samoin pari lyhyempää paikalla istumista. Ei yritystäkään mennä maate. :) Aikaa pitää vaan saada vielä roimasti pidennettyä.

Käännöksiä paikalla ja peruutusta, lähinnä näytöksi muille, eipä niissä kauheasti meillä työtä, paitsi täyskäännöksessä. Peruutuskin voisi olla sujuvampikin, mutta en vaan keksi millä saisin koiran kävelemään ihan tavallisesti takaperin eikä pomppelehtimaan... xD

Kaukoja tehtiin piiiiitkästä aikaa kentällä muiden läsnäollessa, muutaman metrin matkalla. Ihan ok, kun joka vaihdon palkkaa. Tahtoo vaan kerätä kierroksia. Tekniikka tuntuisi kuitenkin olevan hallussa.

Treenien lopuksi muutama ruutuun meno, jotka menivät vauhdikkaasti. Ei pidä vissiin enää lelulla palkkailla, kun sitten ei malta pysähtyä ruutuun, vaan juoksee joko läpi tai tulee pois... Nami vaan alustalle siis tästä lähin!

Tänään sitten treenailtiin vielä illalla kaukoja ihan kotioloissa muutaman metrin matkalla. Ja mitä ihmettä?!?! Yhtäkkiä Ässä ei muka osaakaan seiso-maahan vaihtoa, jonka se on osannut jo iät ja ajat. Vaan aina valuu eteenpäin. Hö. No, pitää koittaa joku toinen päivä uusin voimin uudestaan. Liekö mun käsimerkissä ollut jotain omituista? Tosin matkakin oli pidempi kuin aiemmin ja tekniikka korjaantui kun kävin polvilleni ihan koiran eteen... Hassua.