Viime sunnuntaina Ässä sai mieluisan vieraan. Espanjanvesikoiraneitokainen Pepsu tuli riiuureissulle luoksemme. Voi sitä riemun, vokottelun ja leikkimisen määrää sunnuntai-iltana!

Pepsu jäi sulholaan yöksi ja etukäteen vähän pelkäsin että kuinkanhan rauhaton yö meille mahtaa tulla. Mutta lunkisti koirat kuitenkin malttoivat olla eri puolilla lapsiportteja.

Ässä nukkui yön ihan hissuksiin työhuoneessa, Pepsu pääsi sitten meidän kanssa nukkumaan ettei tyttörievun tarvitse ihan yksin nukkua vieraassa paikassa. Muutaman kerran yössä neiti kävi tekemässä tarkastuskierroksen josko ovet sulhon luokse olisivat auenneet, mutta rauhoittui sitten taas nukkumaan. Tosin kuudelta aamulla se sitten oli vakaasti sitä mieltä, että nyt kuuluu jo aamun alkaa ja päästä tositoimiin taas! ;)

Pepsu solahti perheeseemme niin vaivattomasti ja nopeast, että haikeaahan siitä oli luopua sitten maanantai-iltana. Timokin jo ehdotti, että jos annetaankin niille Ässä matkaan ja otetaan tämä vaihdossa. ;) No, minä olisin voinut pitää molemmat! Jos tässä välillä on tullut mietittyä muitakin rotuja, niin nyt kyllä tuntuu taas siltä että mitä sitä vaihtamaan kun paras on löytynyt? Espanjanvesikoira vaan on niin meidän rotu, ettei ehkä toista saata löytyä... Ovat vaan mokomat vähän isoja, kun haluaisin mediagikoiran! ;)

No, häitä siis on nyt vietetty ja kovasti toivomme pikkuässiä ja -pepsuja kahdeksan viikon kuluttua!

Rankkaa oli äijästely...

Seuraavaksi sitten tiedossa muutaman viikon kuluttua tokokokeet. Saas nähdä kuinka meidän käy...