Mölliagilityissä tänään meikäläinen taas oikeen vauhdissa... *heh*

No, aloitetaan alusta. Mölliluokan rata meni oikein hyvin, yksi harmittava riman pudotus joka luultavasti johtui siitä, että jätin koiran lähdössä ja kutsuin mukaan vasta kahden esteen takaa -> hurja kiire ettei mamma vaan voita... ;) -> ei niin ehdi keskittyä hyppyihin. Mutta siis juoksu meni hienosti, kontaktit otettiin nätisti, koira kuunteli ja toimi. Ja mä ehdin tehdä jopa kaksi valssausta, mikä on jo tosi hyvin meikkikseltä! xD Ihanneaikakin alittui jotain 12 sekkaa. Voitto tuli kotiin tästä (tosin osallistujia oli maxeissa vaan kolme... mut ei kerrota kelleen! :D ).

Möllirata:
353309.jpg

Kilpailevien radalla sitten koira jatkoi samaa hyvää työtään ja meni kaikkialle minne ohjattiin. Harmi vaan, kun kippari ohjasi välillä minne sattuu...

Kilpailevien rata:
353311.jpg

Kepeille vientikulma oli tosi haasteellinen, Ässä kun ei vielä pujottele vasemmalta ohjaten. Mutta kyllä se olis pitänyt onnistua, vasta harjoiteltiin tuommoista treeneissäkin. Itse menin vaan liian lähelle keppejä, vaikka TIESIN ettei voi mennä sinne. Silti piti mennä sössimään. Toisella kerralla sisään hyvin, mutta mulla rytmi sekaisin ja siltä vielä ainakin yksi pujotteluvirhe, jota en viitsinyt ruveta korjailemaan. Putkeen ihan ok pienen sekoilun jälkeen (koira tuli väärältä puolelta keppejä ulos pujottelumokan takia -> mulla pasmat sekaisin) ja puomin kontaktit upeasti. Seiskalta kasille tuli hienosti välistä, hyppäsi ja jatkoi Aalle, vaikka taisin törmätä koiraan peräti kaksi kertaa matkalla... (*nolo*) Muurin jälkeen seisoin itse putken suun edessä -> koira väärästä päästä sisään. No, oma moka, siitä jatkettiin loppurata ihan hienosti sitten. Puomin alastulokontaktilla kiitin silityksin kun pysähtyi niin hienosti ja peli oli menetetty jo kumminkin... ;)

Tyytyväinen kuitenkin olen tähänkin rataan, Ässä juoksi tosi hienosti. Itse ei auta kun ottaa oppia virheistään.

Niin... eikä ne päivän mogat siihen loppuneet. Menin sitten autolle juottamaan koiraa tarkoituksena jättää se sinne hetkeksi ennen kotiin lähtöä, jotta näen muutaman kaverin radat. No, löpisin siinä sitten naapuriauton omistajan kanssa, juotin koiran, laitoin autoon, ovi kiinni... -> Missäs avaimet?!? Autossapa tietenkin koiran kanssa ja kaikki ovet lukossa. Kiva. Onneksi isi tuli pelastamaan pulasta ja toi vara-avaimet. Tuli hälle vaan reilu 60km lenkki kauppamatkalle... Loppu hyvin kaikki hyvin. :)

Mun pitää varmaan opettaa Ässä avaamaan auton lapsilukot sisäpuolelta... *huoh*