Clean Run - lehden harjoituksilla jatkettiin tälläkin kertaa. Nyt ehdittiin edellisten kertauksen lisäksi (Ässä muisti ne älyttömän hyvin, mun ei juurikaan tarvinnut muuta kun antaa sille lähtölupa ja sitten melkein paikoiltani huudella estekäskyjä...) kolme seuraavaa harjoitusta:

374263.jpg
Suuria vaikeuksia saada Ässä etenemään hypylle putken jälkeen. Muisti liian hyvin viime viikkoiset harjoitukset ja kääntyi koko ajan minua kohti. Osuutta asiaan saattoi olla myös sillä, että seinä oli vastassa suunilleen tuossa, missä kuvan kehys. "Hämäysheitto" patukalla aidan yli ratkaisi ongelman. Kun harjoitus oli kerran saatu onnistumaan, loppu sujuikin hienosti ja saatoin taas jäädä putken alkupään tienoille ohjailemaan.

374264.jpg
Harjoituksessa nro 5 puomille meno sujui hienosti. Ässä todella kuunteli ja odotti estekäskyä, että kumpi mennään. Kerran jopa huusin vahingossa ensin "putki" jolloin koira otti suunnan putkeen ja korjauksesta "eiku PUOmi!!" vaihtoi vielä viime tipassa puomille! :) Hieno jätkä!
Kuutosharjoitus osoittautuikin sitten huomattavasti hankalammaksi. Ässä ei millään tahtonut uskoa, että nyt mennäänkin putkeen eikä puomille. Vaikka rakensimme millaisia barrikadeja puomin eteen, vaikka suorastaan kädellä työnsin koiran putken suulle, silti se onnistui jotenkin ujuttamaan itsensä puomille... No, tarpeeksi toistoja niin alkoihan tämäkin sujua. Ja taas: kun kerran oli onnistuttu, loppu sujui leikiten.

Lopuksi juoksimme näistä harjoituksista yhdistellyn radan, joka menikin sitten oikein sujuvasti ja juuri kuten pitää - koira juoksi ja ohjaaja otti lähinnä muutamia askelia sinne tänne ja huuteli esteiden nimiä! :)