159 pistettä ja II-tulos tänään Kouvolasta...

Ei Ässä nyt ihan parasta osaamistaan näyttänyt tänään, mutta paremmin kuitenkin meni kuin viime aikoina muuten, joten suhteellisen tyytyväisellä mielellä täällä ollaan, vaikka niin pienestä jäikin se ykkönen kiinni.

Paikallamakuu 8
Ässä pysyi noin puolet ajasta makuullaan, jonka jälkeen nousi istumaan ja hoiteli henkilökohtaista hygieniaansa... Istui kuitenkin kuin tatti loppuun asti, eikä siis lähtenyt minua vastaan, mitä on viime aikoina tehnyt. Siinä siis pieni edistysaskel. Olisipa tuo joutanut makaamaankin. No, nyt sitten taas mietitään, että jatketaanko treeniä samaan malliin, pidetäänkö taukoa vai keksitäänkö jotain uutta.

Seuraaminen 7,5
Alkaa muodostua pahaksi tavaksi, että ensimmäinen suora haahuillaan missä sattuu, sitten ekasta pysähdyksestä koira ikäänkuin herää ja sen jälkeen seuraaminen on oikein hyvää. Tällä kertaa kyllä jostain syystä juoksussa alkoi hyppiä ja taisi haukkuakin vähän ja napsi minua. Eipä ole tuotakaan tehnyt aikoihin... Mistähän sekin tuli?? No, parempaan kuitenkin ollaan menossa, kai? Tästä edes se puolikas piste enemmän ni olis ollut ykkönen...

Maahanmeno 9
Tämä meni oikein hyvin. Liekö tuo yksi piste mennyt, kun käännyin katsomaan koiraa antaessani käskyn. Vähän varmistelin siksi, kun seuraaminen oli jotenkin omituista tai jotain... Seliseli.

Luoksetulo 6
Ässä pysähtyi!! :) :) Ekaa kertaa kokeessa se todella pysähtyi, tosin ei kyllä ihan heti, mutta pysähtyi kuitenkin. Jatketaan siis harjoituksia samaan tahtiin!

Seisominen 5
Koira pysähtyi, mutta lähti sitten kävelemään maata haistellen. Intensiivisesti haisteli edelleen, kun käännyin. Arvelin, että jos en nyt tee jotain, niin se lähtee mukaani kuin kävelen sitä kohti. Niimpä sitten annoin ihan harkitun "käskyn" eli kRRöhÖM ja johan nousi nuppi sieltä maasta ja Ässä oli sen näköinen et ainiin, mulla oli tässä joku liike meneillään... Tuomari nauratti et "Mikäs yskä siinä yllätti..." :)

Noutaminen 10
Tästä oon ylpeä. Ässä nouti tosi hienosti ja tuli laukalla takaisinkin. Pikkuisen se edelleen tassuilla pelaa, mutta ei näköjään tätä tuomaria haitannut. :)

Kaukokäskyt 10
Keskittymätön koira eikä tehnyt ollenkaan niin ripeästi kuin yleensä, mutta tekipä kuitenkin, vaikka katseli maisemia samalla. Hyvä niin. :) Onneks tuomari ei tiedä miten se yleensä tekee... ;)

Estehyppy 8
Muuten ok, mutta jouduin antamaan kaksi istu-käskyä. Millähän riivatulla saisin sen istumaan varmasti ekalla?? Harjoiteltu kuitenkin on...

Kokonaisvaikutus 8
Eli ihan kivasti kuitenkin meni. Hyvä fiilis jäi kehän jälkeen, vain paikallamakuu pikkuisen kaivelee, kun en oikein tiedä miten sitä pitäs lähteä harjoittelemaan...

Huomenna sitten lappuja lähettelemään taas... Eli uutta matoa koukkuun vaan!