Kolme eri harjoitusta samoilla esteillä. Eka harjoitus kuvassa numeroin, toka viivalla ja kolmas kirjaimin.

293207.jpg

Ässä oli tuttuun tapaansa oikein hyvä, ja kulki enimmäkseen kuin ajatus. Ja niin no... mun ajatus kun ei ihan aina tuolla ohjatessa kulje niin... *heh* Mutta kaiken kaikkiaan koira kulkee hienosti, hakee hyvin esteitä, irtoaa, kääntyy, ottaa kontaktit, kuuntelee ja odottaa ohjeitani. :) Pussikin meni hienosti, vaikka sitä ei olla tehty aikoihin, rengas samoin vaikka jätin koiran lähtöön renkaan taakse aika kauaskin, silti malttoi hypätä läpi. Kontaktit hienosti sekä Aalla että puomilla ja ehdin jopa valssailla, kunhan muistin käskeä koiraa odottamaan hetken paikallaan (ei se käskemättä pysy..).
Putkeen lähettämisessä on muutamalla viime kerralla ollut jotain ihme ongelmia?!? Lähtee kyllä putkea kohti, mutta ei menekään, vaan pyörtää ympäri juuri putken suulta ja tulee multa varmistelemaan. Liekö ollut niin paljon ratoja, joissa putki on "houkutuksena" mutta sinne ei sitten mennäkään -> on pitänyt melko usein huudella koiraa pois putken suulta kun se on sinne hienosti irronnut -> nyt se arvelee, ettei sinne kuitenkaan oikeesti mennä... Loppuradasta samaa ongelmaa ei enää niinkään ole, kun vauhti ja into ovat kasvaneet...

Myös keppejä harjoiteltiin taas "väärältä" puolelta. Sisäänmeno sujuu upeasti ja kyllä se pujottelukin alkaa sieltä pikkuhiljaa löytyä. "Oikealta" puolelta pujottelu on nyt mahtava ja Ässän mielestä selvästi huippuhauska, kun se on saanut homman juonesta kiinni. :) Mun ei tarvi enää käskyttää "KieKieKieKie" niin mahdottoman tarkassa rytmissä ja karsean kovalla äänellä, riittää kun kävelen koiran rinnalla hiljaisella äänellä kannustaen, se hoitaa pujottelun ihan itse! :) :) Kohta voidaan alkaa harjoitella, että voisin jo lähteä siirtymään kauemmas kepeistä ja koira malttaisi silti pujotella loppuun.