Ässän istumisopinnot edistyvät! :) Nyt on joka päivä otettu sessiot istumista, ja kyllä se takalisto alkaa lävähtää lattiaan jo huomattavasti napakammin kuin aiemmin - myös liikkeestä! Matkaa on vielä siihen, että yhdistetään moinen temppu seuraamiseen, mutta eihän tässä nyt kamalan montaa päivää ole vielä harjoiteltukaan.

Eilen otin lisäksi seuraamista (taas kerran). Samat kuviot kuin aiemmin, kontakti pysyy jo paremmin lähdössä, samoin oikealle kääntyminen sujuu jo aika jees. Perusasentokin tulee välillä jo suoraan sinne taaemma! :)

Luoksetulossa Ässä pysähtyy nyt tosi hienosti. Myös vaikka ei olisi pysähdyskäskyä annettukaan... :-/ Tein sitten läpijuoksuja, palkkana taas kerran pallo. Miten tähän liikkeeseen löytäis järkevän treenimäärän? Aina on joko liikaa (alkaa ennakoida) tai liian vähän (ei pysähdy). Rasittava liike!!!

 

ps... Huono omistaja ei kertakaikkiaan jaksanut lähteä agilityyn tänään. *hävettää ja ärsyttää ja harmittaa* Mut korvauksena tehtiin kyllä yli kahden tunnin metsälenkki tänään.