Niin paljon kun sitä on väännetty, töitä tehty ja tuon liikkeen kanssa tuskailtu! Ja nyt se sen osaa! Ihan uskomattoman hieno tunne! :) :)

Eli siis tunnaria ei olla tehty ainakaan kuukauteen ja nyt sitten päätin rohkaistua ja kokeilla. Hyvällä mallillahan tuo jo loppukesästä kyllä oli, mutta epävarma, eikä oltu tehty muualla kuin omalla pihalla. No, menin sitten kapuloiden kanssa tuohon viereiselle kentälle tänään. Sen verran olin päättänyt helpottaa, että olin ottanut "oman" jo tuntia aiemmin taskuun hajustumaan (Ässä oli silloin jo niin innoissaan että suunilleen heitti volttia, siis vaan kun näki että laitoin kapulan taskuun...).

Jätin koiran pienen näköesteen taakse ja vein ensin 2 väärää + oman. -> Noin kolmen metrin matkalta Ässä meni kapuloille vauhdilla, mutta malttoi haistella jokaisen ja toi oikean kauniiseen perusasentoon ja pureksimatta!! :) Uusinta samalla kapulalla ja 4 väärää, matkaa viitisen metriä. Ja taas Ässä etsi hienosti ja toi oman, jonka tällä kertaa saikin sitten namien jälkeen palkkioksi. (Kumma koira, sen mielestä parasta mitä voi saada, on se puukalikka ja että saa rallitella ympäri kenttää sen kanssa...?! Tarjolla olis kuitenkin lihapulliakin...). Päätin tehdä vielä kolmannen tunnarin ja otin uuden kapulan hajustettavaksi siksi aikaa, kun siirsin väärät uuteen paikkaan ja uuteen järjestykseen. Nyt siis 5 väärää + "tuore" oma, matkan pidin samana kuin äsken. Ja Ässä teki täydellisen tunnarin! Palkaksi paljon namia ja tunnarikapula. Ja tietty kehuin sen kuplille! Kylläpä olin ylpeä meistä! :)

Tehtiin vielä pikkuisen seuraamista; juoksukäännöksiä ja täyskäännöksiä, ihan ok. Ja kaukoja, matkaa jo vajaa 10 metriä ja kaikki vaihdot puhtaasti kunhan on palkka takana! :)