Kylläpä olikin vaikeat treenit... *huh* Mulla meni jo vähän hermotkin, vaikka ei saisi... :( Lähinnä kyllä siihen, että en vaan itse saanut tehtyä niinkuin olisi pitänyt, ei niinkään koiraan (joka kylläkään ei ihan joka hetki kuunnellut niinkuin olisi pitänyt...)

Noh, kotiläksyksi tuli "käteen tulemista" eli nyrkki alas ja koiran pitäisi tulla koskettamaan kuonoa nyrkillä sekä seurata sitä kunnes toisin määrätään. Ässähän kyllä osaa tämän ihan hienosti, mutta ei vaan agilityradalla tule, kun esteet ovat niin houkuttavia.

Tässä siis päivän kaksi harjoitusta:

639836.jpg

Ensimmäinen (harmaa viiva) meni vielä ihan kohtalaisesti, joskin Ässä punkesi pari kertaa putkesta muurille edessä olevan aidan sijaan, mutta se korjaantui kun olin vaan tarpeeksi sukkelaan paikalla ja ohjasin selkeästi.
Mutta sitten tuo toinen harjoitus, jossa pitikin kakkosaidan jälkeen tulla ohjaajan käteen ja ohi _kaikista_ ihanista esteistä, kääntyä poispäin, missä ei koiran näkövinkkelistä ollut oikeastaan mitään. Eipä onnistunut meiltä. Tai no, onnistui lopulta, kauheella työllä ja tuskalla ja tuntui että lähinnä siksi että Ässä alkoi helteessä väsähtää ja tuli vähän sen oloisesti että no OKEI sitten... xD Seuraava ongelmakohta sitten 6 - 7 aidat, kääntyi taas väkisin joko muurille tai 8 aidalle seiskan sijaan. Siihen ei nyt oikein mitään konstia edes keksitty, Jarno-ohjaajakin oli vähän ymmällä, kun kuulemma kuitenkin ohjasin ihan oikein. Liekö sitten vähän väsynyt koiruus jo?

Tiedänpä mitä harjoitella tästä eteenpäin...