Ensin kulkuskuulumiset. ;)
Loppiaisena Ässä tosiaan luopui (vastentahtoisesti luultavasti...) kulkusistaan, yhteisen hyvän ja yleisen rauhan nimissä. Ennen joulua otettu hormonipiikki rauhoitti elämän ihanasti, mutta vaikutus kesti vähän reilun kaksi viikkoa, ja sitten palasi sekoilu ja egoilu. Nyt siis saatiin pysyvämpi ratkaisu asiaan.
Leikkaus meni hyvin ja kesti vajaan puoli tuntia. Ässä sai 8 tikkiä, kipulääkkeitä ja antibioottikuurin. Kauluria piti pitää viikon verran, minkä jälkeen haava oli jo niin hyvin parantunut, ettei se enää Ässää kiinnostanut ja pystyimme jättämään kaulurin pois. Tikit sulivat sitten seuraavan viikon aikana itsekseen pois. Leikkauspäivänä Ässä oli hieman selkeästi kipeä (ja melko dramaattinen myös...) mutta jo seuraavina päivinä se olisi rällättänyt häntä mutkalla menemään ihan normaaliin vauhtiin, jos olisi päästetty. Eli toipuminen tapahtui vauhdikkaasti.
Leikkauksen vaikutuksia ei niin nopeasti huomannut, kuin hormonipiikin jälkeen, mutta nyt kun leikkauksesta on kolme viikkoa, alkaa rauha taas laskeutua keskuuteemme. Pääsemme lenkillä vastaantulijoista ohi ilman kirosanoja, tyttöpissat eivät juurikaan enää kiinnosta, korvat ovat taas muutenkin kuin koristeena ja kaikenkaikkiaan koira on rento ja leikkisä ja seurallinen. :) Mahtavaa! Tämä olisi pitänyt älytä tehdä jo kauan aikaa sitten!!

Sitten talvi-ilottelua kuvien muodossa:


Mihin sä jäit kuhnailemaan, tässä joutuu juoksemaan takaisinpäin ku yks on niin hidas...


Katso kenguru loikkaa! Eiku oliko se vesikoira?


Noh, heitä lisää niitä lumipalloja!

Ai kuka muka on luminen? Suoraan sohvalle vaan! :D Juu ei tosiaan. Kylpyhuoneessa pyyhkeen ja lattialämmityksen päällä saa Ässä sulatella itseään tälläisen keikan jälkeen toista tuntia...

Lopuksi vielä pitää laittaa kaverikuva: