Mun nilkka toimii taas normaalisti (joskin nyt on käsi kipsissä...) ja Ässänkin kuulo on palaillut, joten tänään otettiin taas monen viikon tauon jälkeen vähän tokoilua. Ja kylläpä oli koirakin innostunut! :)

Aloitin perusteista eli seuraamisen liikkeellelähtöjä + kontaktia sekä paikalla käännöksiä ja askelsiirtymiä. Muutama kontaktilta putoaminen alöuksi, mutta pian Ässä taas muisti hommas juonen ja teki hienoa seuraamista myös vähän pidemmät pätkät.

Sitten ajattelin tsekata jättöliikkeet ihan vaan muistutuksena ja kuinkas ollakaan - Ässä ei muka osaa enää liikkeestä seisomista! No, positiivisena juttuna sanottakoon, että istuminen olis nyt viimein näköjään hallinnassa, tarjosi vaan nyt sitä koko ajan seisomiseenkin... Mut kerrankin hoksasin jotain HETI enkä viikon päästä ja keksin vaihtaa käskyn "seiso"- käskystä sanaan "odota" jolla pysäytän koiraa lenkillä. Ja se toimi! :)

Palkinnoksi hyvästä työstä Ässä sai tehdä metallinoudon (mallikelpoinen) sekä hyppynoudon metallikapulalla (läppäsi kerran tassulla, muuten hienosti). :)

Otin pari luoksetuloa, ekalla kerralla pysähtyi vasta ehkä 10m pallon heiton jälkeen... Sen jälkeen kuin seinään vaikka ei ollut palloa näkyvissäkään. Ei kuitenkaan alkanut ennakoida ja maahankin meni ihan ok (tahtoo jättää pyllyä vähän ilmaan palkkaa odotellessa). Lopuksi vielä suora luoksetulo ja pallo mun selän taa palkaksi.

Kaukot sujuu muuten jo n. 5 metrin matkalla, mutta istu - seiso vaihdossa tahtoo edetä, samoin välillä seiso - maahan (?? tämän on kyllä ennen osannut ??). Seisomasta istumaan vähän hidas, liekö sitten siksi, että jouduin alussa niin paljon vahvistamaan sitä seisaallaan pysymistä... Pitäis taas varmaan naksutella tekniikkaa mieleen...