Imatralla Tommi Variksen tuomiolla tänään, kolmas koe VOI-luokassa. Blogia seuranneet ovat saattaneet havaita pienoista ahdistusta ilmassa joidenkin liikkeiden osalta... ;) Joten siis odotukset eivät olleet suuren suuret, ajattelin että jos nyt kolmostulos, oikein hyvänä päivänä nipin napin kakkonen. Kun luoksetulosta ja tunnarista tulee kuitenkin nollat. Mutta Ässäpä yllätti! Kotiin tuomisina 250.5 pistettä eli ihan vahva kakkostulos, ei montaa pointsia jääty edes ykkösestä! Ja EI YHTÄÄN NOLLAA!!! :) :) :)

Paikallamakuu 10
Ei valittamista. :)

Seuraaminen 7,5
Pätkittäin oikeinkin hyvää, pätkittäin kontakti katos suorilla. Perusasennot prakasi askelsiirtymissä ja käännöksissä?!!? Oli milloin mitenkin päin vinossa, edellä, takana, kaukana ja haukahtelikin mokoma. Nää pitäis kyllä osata!

Istuminen 9
Alun seuraaminen oli huonoa (ei kontaktia, otti vainua jostain) joten varmistin istumista omalla liikkeen hidastamisella. Hienosti sitten istui, mutta tuosta varmistelusta piste, mikä ihan oikein olikin (itse olisin ehkä tiputtanut kaksikin moisesta...)

Luoksetulo 5
Kaksoiskäskyllä ensimmäinen pysäytys (karjaisu + melko voimakas käsimerkki) ja vielä valui aika paljon. Pysähtyipä kuitenkin ennen maahanmenomerkkiä sentään. Loppu oikein hyvin.

Ruutu 9
Upeasti suoraan ruutuun jossa käskystä pysähtyi ja kääntyi kontaktiin ja hienosti maahan. Paikallapysyminen ei ole koskaan ollutkaan ongelma, sitten seuraamiseen tuli taas miljoonaa, juoksi mun ohi ja just kun oli tulossa sivulle tulikin nenään joku ihanainen tuoksu ja lähti omille teilleen (!!) josta jouduin käskemään uudestaan sivulle. Kiltti Tommi tiputti vaan yhden pisteen. Ässä oli siis porsas. Just vielä viime viikolla harjoiteltiin tota ruudun loppua ja teki kun enkeli!!

Hyppynouto 10
:)

Metallinouto 9
"Saisi tulla laukalla takaisinkin" No, laukkas se puoleen väliin...

Tunnistusnouto 7
Tästä olin ihan ällikällä!! Alun käännöksessä ei Ässä oikein ollut taas mukana vaan otti vainua jostain, joten astuin vahingossa sen tassulle -> kiljuntaa. No, päästiin sentään ympäri... Sitten varovainen lähetys kapuloille ja ihme tapahtui: Mä olin ihan o_O kun koira menee rauhallisesti kapuloille, nuuhkii rauhassa ja huolella jokaisen läpi, valikoi yhden suuhun. (Tässä vaiheessa mä jo kelaan että vaikka toi ei oliskaan oikea kapula, niin se sentään haistelee, jes jes!!) Sitten iski epäilys, tiputti valitsemansa kapulan, nuuhki vielä pari uudelleen ja otti sen alkuperäisen ja toi sen ihan itse mulle!! Eikä edes pureskellut yhtään. Eikä siinä vielä kaikki, kun otin kapulan käteen, meinas leuka loksahtaa lattialle asti: SE OLI OIKEA!!! Tyyppi teki tunnarin ihan tosta vaan niinkun tekis niitä ihan asioikseen joka päivä?? Mä en enää ymmärrä kyllä mitään, mut hyvä näin! :) Pikkuisenko kehuin jätkää!

Kauko-ohjaus 6
Muuta vaihdot täydelliset, istu-seiso käveli pari askelta ja seiso-istu nykäs pyllyä ehkä puoli askelta eteenpäin. Tuomarin mukaan käsimerkki oli ehkä vähän turhan pitkäkestoinen, pitääpä kiinnittää huomiota tähän!

Kokonaisvaikutus 9
Tuomari tykkäsi meidän kehätyöskentelystä ja sanoi, että pientä hiomista vaan enää niin hyvä tulee.


Kiitos kaunis Johannalle matkaseurasta ja kuvauksesta, pitää katella saisinko niitä muunneltua netissä näkyvään formaattiin...