Tänään olimme ihan kotipaikkakunnalla, naapuriseuran iltakisoissa agiteeraamassa. Maxiykkösiä oli 16 ja rata näytti tältä:

810743.jpg

Tuloksena 10vp, aika -7,76. Ja yllättäen 1. sija!! :o Oltiin jo lähdössä kotiin tavarat pakattuna ja menin vaan pyytämään lappuja mukaan, niin sanoivat että ette te mihinkään lähde, te voititte! Treeni- ja kisamatkaseuramme Soile + vehnis Ada hienosti kolmantena! :)

Olen oikein tyytyväinen Ässään, se teki hienoa työtä koko radan. Malttoi kaikki kontaktit, teki tiukat käännökset silloin kun pyysin ja eteni upeasti kun lähetin menemään. Pujottelu tosi hyvä, samoin keinu, jolla malttoi tällä kertaa odottaakin. Kuulolla koko ajan vauhdin kärsimättä! :) Omakin juoksu (harmaa viiva) oli ihan kelvollinen, lukuunottamatta putken ja 4-esteen välissä tehtyä valssia joka (kuten kuvasta näkyy) oli ihan väärässä paikassa -> rima alas. En vaan ehtinyt, vaikka kuinka juoksin... Toinen mun moka tuli sitten esteiden 11 ja 12 välissä, jossa lähdin liian aikaisin leikkaamaan takaa, kiilasin koiraa (taas, sama moka kun Haminassa!!) -> toinen rima alas. Vaikka Ässä onkin hyvä hyppäämään, eikai sekään mahdottomiin pysty, jos mä oikeen häiritsemällä häiritsen ponnistusta?!!

Tiistaina muuten oltiin agitreeneissä itsenäisesti harjoittelemassa, kun molemmat koutsit Sanna ja Jarno olivat itse kisoissa. Teimme superhelteessä tehokontaktitreeniä, ympyrän muodossa putki - puomi - putki - Aa - kepit ja sitä rinkiä sitten pyöriteltiin hurjaa vauhtia molempiin suuntiin, kontakteille ruhtinaallisesti palkaten. Ässällä palkkana tennispallot, mikä toimii sata kertaa paremmin kuin makupalat. Pallo siis odottaa kontaktilla ja sen saa poimia sitten suuhun ja jatketaan matkaa tai sitten avustaja vierittää pallon kontaktia myöten alas kun Ässä tulee esteelle. Treeni teki selvästi tehtävänsä, sillä tänään kisoissa koira ihan todella toimi ja kuunteli ja hidasti kontakteilla eikä roiskinut ihan omiin nimiin vaan seuraaville esteille! :)