Eilen tehtiin pikku treeni kotipihalla. Miksiköhän en useammin treenaa siinä, ihan hyvin on tilaa harjoitella meidän kerrostalon sisäpihalla ja on sekä nurmea että hiekkaa. Ja häiriötäkin kohtalaisesti, kun 5-rappuisen talon pihassa tuota kulkijaakin riittää.
No mutta kuitenkin. Otin noutoa pitkästä aikaa metallikapulalla. Aloitin ensin taas pelkällä pitämisellä, joka sujui hienosti, sitten muutama heitto. Ekalla kerralla Ässä läppäsi tassulla kapulaa ennen poimimista, mutta taisi metallilaippa tuntua vähän ikävälle tassuun, kun lopetti siihen ja seuraavat poimi oikein nätisti suuhun. Myös luovutukset olivat nyt hyviä ja koira malttoi kuin malttoikin istua loppuun asti. :)
Sitten seuraamista, jossa yritin taas palkata oikeasta seuraamispaikasta ja hyvistä perusasennoista. Vaikeaa se kyllä vähän on, pitänee ottaa naksu käyttöön joku pvä.
Luoksetuloa otin nyt uuden suunnitelman mukaan, eli pitkällä matkalla. Ja Ässä tosiaan luuli selvästi, että pitkä matka = läpijuoksu ja lyhyt matka = pysähdys. Kun kerran sain sen pysäytettyä ja palkattua tuolle pitkälle matkalle (tosin vasta tokalla käskyllä ja vartaloavulla, mutta kumminkin) se näytti suorastaan hämmästyneeltä, että pitääks tässäkin pysähtyä!? Mutta sitten alkoikin sujua jo paremmin, kun pysäytin heti kutsun jälkeen ja vapautin sitten etsimään namia. Jospa se tästä, onhan tässä vielä sunnuntaihin muutama treenipäivä aikaa. ;)