Kylmyyttä semmoiset -15 mutta aivan upea aurinkoinen sää! Ja tätä on jatkunut päiviä. Mageeta! Vuoden eka kunnon lenkki tehtiin Siirin ja Millan kanssa treffaillen Itärannassa.

"Hetkinen... Onkos Siirillä joku aarre...!? Pitääpä mennä takavarikoimaan..."

Riitahan siitä tuli... Joten Milla nosti kalikan muka pois koirien ulottuvilta.
"Tämänkö meinasit pysäyttävän meikäläisen?" kysyy Ässä...

Ja eihän se kauaa pysäytänytkään. Noin kaksi sekuntia ehkä.
"Miten sä sinne menit?" ihmettelee Siiri, joka on tässä vaiheessa siis lopullisesti menettänyt aarteensa ja selvästi myös tietää sen. Reppana. Sen elo on joskus vähän karua Ässän kanssa. ;)

Ylpeä voittaja...

"No, eiks kukaan muka aio heittää tätä??"

Tämmöiselle näytti maisemat heti vuodenvaihteen jälkeen. Ei paha eihän? :) Tosin lunta on ihan vaan malliksi, ehkä korkeintaan sentti... Mut parempi sekin kuin ei mitään!

Sitten vielä poseerauskuva kaveruksista. Vaikka ei yleensä tämmöisiä harrastetakaan, mutta tulipahan nyt otettua. Molempia koiria kyllä otti aika pahasti päähän moinen poseeraaminen... ;) "Siis MIKS mun pitää istua TON vieressä?!" "No en varmana oo näin kauaa paikallaan, mä lähden, MOIDO!" jne jne... ;)

Ja niille, joiden mielestä Ässä näyttää hieman kummalliselle... Olette oikeassa. Se näyttää kummalliselle, koska paha omistajatäti on leikannut sille epäperromaisen otsatukan. ;) Mutta näkeepähän eteensä eikä tarvi murista jokaiselle lumikökölle ja postilaatikolle hämärämmässäkään... :p