Ennen perjantain ja lauantain juhannuskisoja käytiin toki vielä treenailemassa. Ja kuinkas sattuikaan - meillä oli rataharjoitus. Siis 5 minuuttia aikaa tutusta rataan ja eikun menoksi.

684260.jpg

Melkoisen kimuranttin radan olikin Sanna meille säveltänyt, pointtina tietenkin käyttää kaikkia viime aikoina harjoiteltuja kuvioita... Eikun menoksi... hylkyhän sieltä tupsahti kutosesteen jälkeen kun kippari putos kartalta... xD Päästiinpä kuitenkin rata loppuun kun pahimmista mutkista selvittiin. Sitten käytiin yhdessä läpi että miten sen PITI mennä ja yritettiin uudestaan - jo paljon paremmalla menestyksellä! :) Ja minut pistettiin valssaamaan peräti kolme (3!!) kertaa radan aikana! :o Ennen putkea sekä ennen ja jälkeen ekan renkaan. Mut selvisinpäs, ei se kyllä auta kun vaan harjoitella sitä valssaamistakin...

Päivän toisena harjoituksena oli sama rata kuin viimeksi, mutta kun silloin oli mahdollisimman lyhyillä väleillä, niin nyt sitten oli piiiiitkät matkat (7m joka esteen välissä) ja siinä sitä saikin sitten pinkoa ihan toden teolla... Mutta ei ollut meille lainkaan niin vaikeaa näin, kuin niillä ahtailla kurveilla. (kuinka ollakaan...).