Koirien leikkimieliseen juoksukilpailuun osallistuttiin tänään. Ideana siis yksinkertaisesti, että koira jätetään toiseen päähän, ohjaaja menee 100 metrin suoran toiseen päähän ja koira juoksee automaattisten ajanottoporttien läpi ohjaajan luokse. Kuinka yksinkertaista - eikö!?! xD Täytyy sanoa, että melko monenlaisia suorituksia nähtiin päivän aikana, koirat kun onnistuvat keksimään vaikka mitä tuolla pikku matkalla kun ovat ihan omillaan... ;)

Speedracessa kisataan yksilösuoritusten lisäksi joukkueissa ja meillä olikin oikein vesikoiratiimi nimeltä "Vesiskootterit".

961680.jpg
Vasemmalta: Ässä, Elsa, Fanny ja Assi sekä tietenkin avustajan rooleissa minä ja Jaana.

Hauskaa oli, vaikka vesiskootterimme eivät voittoa vieneetkään.... Elsa nimittäin eksyi radalta (no kun oli tukka silmillä ja kuulolaitekin kotona), Ässä joutui jarruttelemaan (kun vastassa oli kammottava valokuvaaja ja eihän sitä tiedä jos tää vaikka onkin se tokojuttu ja kohta pitää pysähtyä) ja Assi sitten taas juoksi mamman perässä kauniin mutkan ajanottoporttien ohitse.... Eli siis vesikoiramaisen veikeät suoritukset! :D