Viikonloppuna matkasimme Ässän kanssa Tampereen kansainväliseen koiranäyttelyyn. Herätys oli epäinhimillisesti klo 4.30 aamulla ja kun huomioidaan että kellot kääntyivät samana yönä kesäaikaan, niin oikeasti se herätys oli tavallaan 3.30... Mutta mitäpä sitä ei harrastuksensa eteen tekisi! :D Ässä oli kyllä lievästi sanottuna epäuskoinen, kun siihen aikaan todella herättiin.

Valioluokassa oli neljä urosta ja Marikan esittämänä Ässä sijoittui hienosti luokkansa ykköseksi! :) Paras uros - kehässä kilpailu olikin tiukkaa ja sieltä heltisi vasta kolmas sija kun nuoriso kiri voittoon (nuk1 ja juk1). Onnittelut heille, hienoja ja kauniisti liikkuvia koiria. Ässästäkin tuomari tykkäsi, mutta takaosan liikkeissä olisi toivomisen varaa. Niinkun olisikin, eli ihan oikea tuomio tuli meille. 

Lopputuloksena siis ERI, vak1, PU3 ja vara-cacib. Varasertien keräily siis jatkunee vara-cacibien keräilynä... ;)

Näyttelyn jälkeen hursteltiin kotiin ja suoraan parturiin. Lahden KV-näyttelyyn kun jäi rahapulan takia koira ilmoittamatta ja sen jälkeen seuraavat olisivat olleet vasta kesällä, jolloin olisi kuitenkin ajeltu turkki vex. Nyt kotona on siis taas naku koira, joka lisäksi on vaihtanut väriä - se on vaaleanpunaisen ja hopeanharmaan laikukas. Hurmaavaa.

Kuvia heti kun ehtii kamerasta purkailla.