Sunnuntaiaamu valkeni lumipyryisenä. Lunta siis todellakin pyrytti lähinnä vaakasuoraan ja kentällä oli semmoinen ihan kahlattava hanki. Mutta kun oli treenata päätetty niin sittenhän treenattiin! :D

Liikkeestä seisomista tein niin, että pysäytyksestä palkkasin, jatkoin eteenpäin ja tiputin namin ruokakuppiin parin metrin päähän koirasta. Ja sitten kiertelin idioottirinkikuvioita. Johan pysyi töppöset paikallaan (viimeksihän Ässä lähti pyörimään mun perään). Muut jätöt tehtiin muutaman kerran, ne ihan ok, istua tahtoo välillä vinoon. Pitää hiulata.

Luoksetulon pysäytystä takapalkalla sillä samaisella ruokakupilla. Lähti täysiä ja pysähtyi kuin seinään. Hyvä! :) Maahankin meni hienosti, vaikka oli lunta paljon. (Ja muuttui siinä samalla käveleväksi lumipalloksi... mut mitäpä pienistä.)

Lisäksi seuraamista, erityisesti käännöksiä oikealle. Niitä pitääkin nyt ruveta ottamaan, tahtovat olla melkoisen laajoja ja huolimattomia, etenkin verrattuna tosi napakoihin vasemmalle käännöksiin. Mut niitä onkin harjoiteltu nyt enemmän. Miks aina kun saa jonkun osa-alueen kuntoon niin joku toinen prakaa??