Tässä on keritty kaikenlaista sitten viime päivityksen...

Uimakausi on korkattu myös luonnonvesissä. Tekee mahdottoman hyvää Ässän polvelle, muulle kropalle ja erityisesti korvien välille!! Uitu on niin joessa kuin meressäkin ja tuntuu, että kinkkapolvi tulee sitä paremmaksi mitä enemmän ui. :)

 Kun reilu kuukausi sitten vielä oli lumi maassa eikä muutenkaan osattu arvata, että toukokuun puolivälissä tulisi helleaalto, oli meille varattuna vielä yksi koirakylpyläkeikka Hyvinkäälle. Vähän höpsöltähän se tuntui ajella kaksi tuntia suuntaansa sisätiloihin uimaan, kun ulkonakin mittari hipoi lähemmäs kolmeakymmentä. Mutta mentiin nyt kun kerran oli aika varattuna. Ja kivaahan meillä oli! Autoon pakattiin Ässä, Siiri ja tappikset Molly ja Peetu, kolme (kälättävää) tätiä sekä tietenkin hurja säkillinen eväsirttareita. ;) Matka sujui joutuisasti ja pulikointi oli hauskaa kaikkien osapuolien (paitsi ehkä Mollyn) mielestä. Muutama kuva ja vähän rapsaa löytyy Tappilaaksosta.

Videolta näkyy Ässän liikehdintää viime viikolla kotipihalla. Se kuvittelee etsivänsä jotain, mutta ei kyllä oikein itsekään tiedä mitä (kuten ilmeestä näkyy...) Lopulta löytyy onneksi pallo niin on jotain mitä löytönä esitellä! :D

http://www.youtube.com/watch?v=11uM-rtDZ2M

Sitten vielä muutamia kesäisiä kuvatuksia iloksenne:


Mulla olis tässä näitä palloja....


... mut KUKAAN ei KOSKAAN tee mitään kivaa mun kans...

No, sitten Ässä juoksenteli pihan ympäri noin kolmisen kertaa ja hieman tappoi palloa itsekseen. Meillä tätä kutsutaan "pasianssiksi", siis kun leikkii yksin vaikka pallolla. ;)


Ei nyt enää! Mä oon IHAN LOPPU! Kauheen rankkaa tää tämmöinen, on niin kuumakin...

Kaverilla on pikkuisen rapakunto leikkausten ja lepäilyiden jäljiltä... :D

 

Ainiin!! Cartrofen-piikkejä on nyt annettu 3 ja polven naksuminen on loppunut!! :) :) :) Jäykkä se jalka selvästi vielä on, mutta eipähän ainakaan naksu enää. Saa nähdä palaako nakse, kun kuuri tämän viikon jälkeen päättyy... Pitäkää peukkuja että ei!