(päivitetty 20.5.)

... joka vinkkasi hienon linkin. Nyt saadaan agiradat komeasti tänne ja vaikka minne ja ne on niiiin ihanan helppo piirtääkin! :) Tässä siis eiliset möllikisaradat:

Möllirata:

86139.jpg

Kilpailevien rata on työn alla, vaan kun se oli semmoista sähellystä, että nyt ei hatara pää tahdo enää millään muistaa miten se siksaksyherö oikein mahtoi mennäkkään... *huoh* Mutta kyllä se sieltä!

20.5.06

 Tässä (ehkä) kilpailevien rata. Suunilleen noin kuitenkin.

86736.jpg

Molemmilla radoilla suurimmat ongelmat olivat heti alussa. Mölliradalla Ässä meni yllättäen renkaan väärästä välistä (huono ohjaus...) Ja sitten pyyhkäisi kolmosesteen jälkeen vielä kympin väärään suuntaan ennenkuin sain sen käännettyä neloselle, jonka se hyppäsi sitten tietenkin molempiin suuntiin... Vielä a-esteen jälkeenkin taisi olla jotain sählinkiä (jäin aalla jälkeen kun koira ei kuunnellut "odota"-käskyä), mutta loppurata menikin sitten vauhdilla ja hienosti kun meikäläinen sai rytmistä kiinni.
Kilpailevien rata olikin alun siksak-kuvioineen melkoisen haastava. Olisi pitänyt oikeastaan pystyä valssaamaan, mutta kun ei mulla semmoiseen ole saumoja. Välit olivat vielä niin lyhyet, että Ässä hyppäsi aina oikeastaan jo seuraavan esteen ohitse... Eli alku kauheeta sähläystä (joskin edellisen radan rengasvirhe saatiin korjattua!) ja Ässä hyppeli kaikkia esteitä kaikkiin suuntiin. Ei pysty muistamaan. Aalle kun viimein päästiin niin jouduin ohjaamaan huonosta kulmasta ja kun lähdin leikkaamaan takaa, niin Ässällä kai vähän loppui vauhti ja se kääntyi takaisin (?!!?). Mun Aa-hullu koira... Mutta siitä kun selvittiin, niin loppurata menikin oikein hienosti (tai no, ei ainakaan menty enää vääriä esteitä!) Pujotteluun olen hurjan tyytyväinen, vaikka viimeinen keppiväli jäikin pujottelematta ja sitten vielä korjasin väärään väliin... Mutta nopea pujottelu louskuttamatta! :)

Lopputulos siis mölliradalla 25vp, aika -22.02 ja toinen sija. Osallistujia tosin oli huimat kolme...
Kilpailevissa jumbosija, eli hylky ja aika +7,95.

Mut siis katsokaa ja ihailkaa miten hienoja piirroksia! :) Linkkivinkki: Flexitrack