Kuluvalla viikolla on Ässän kanssa tokoiltu oikeastaan joka päivä paitsi tiistaina kun oli agitreenit. Tosin sielläkin Ässä teki paikallamakuuta ja -istumista pikkuisen. Vaikka tallikiireitä ja muitakin on riittänyt, on silti jostain kohtaa päivää aina löytynyt treenailurakonen. Tänään sitten lepäiltiin. :)

Oikeastaan kaikkia muita juttuja on kertailtu, paitsi tunnariin en ole vielä uskaltanut kajota. Pelkään että se on unohtunut ihan kokonaan... O_o No, huomenna paneudumme siihen rauhassa.

Kaukoja on tehty kotona sisällä naksun avulla jotta oikea tekniikka vahvistuisi. Seiso - istu vaihtokin alkaa viimein sujua, kun hoksasin laittaa vasaran (! xD !) Ässän etu- ja takatassujen väliin -> pakko siirtää etutassut taaksepäin ellei halua istahtaa vasaran päälle... :p Takapalkalla olen kaukoja sitten tehnyt loppuviikosta ulkonakin ja vaihdot sujuvat jo tuota seiso-istu murheenkryyniä lukuunottamatta puhtaasti vaadittavalla matkalla. :) Siis kunhan on se palkka takana.

Jättöliikkeet sujuvat myös taas viime viikon sekoilun jälkeen. Seuraaminen paranee koko ajan, erityisesti kontakti ja käännökset. Edistää vaan pahus edelleen. En oikein osaa korjata tuota, jätkä kun osaa kyllä seurata oikeallakin paikalla, innostuu vaan niin kovasti ettei malta. Miten innostuneisuutta korjataan?

Luoksetulo osataan halutessa täydellisesti. Pysähtyy kuin seinään. Toisina päivinä taas ei edes hidasta vauhtia tai lähtee käsimerkistä pinkomaan oletetun pallon perään... Opetuksessa lienee vika, tuo on kamalan vaikea liike. Mut eipähän ainakaan vauhtia puutu! :D

Ruutuakin kokeiltiin yksi päivä pitkästä aikaa ja hyvin tuo sen muisti. :) Pysähtyminen vaan tässäkin liikkeessä on edelleen vähän niin ja näin... Kuka nyt haluaisi pysähtyä, kun täysilläkin voi ryntäillä!??

Jatkamme harjoituksia!