Eipäs ole tullut oikein kirjoiteltua blogia. Jotenkin pitää niin kiirettä... Ja sataa räntää. Yöks. (tietenkään se ei varsinaisesti estä blogin päivitystä mutta mutta mutta)

Agiharkoissa oltiin viime viikollakin ja harkat menivät oikein hyvin. Ratapiirrosta en tullut tehneeksi enkä nyt tietenkään enää sitä muista, mutta tehtiin tiukkoja kurveja, haltuunottoja ja kahden esteen välistä pujotteluja. Menivät yllättävän hyvin, koira oli hienosti kuulolla kunhan kartturi vaan ohjaisi oikeaan suuntaan... Ässä pujottelee jo yli puoleen väliin kepit vaikka olisin väärällä puolella ohjaamassa. :) Kehitystä tapahtunut siis. Samoin keinu mentiin upeasti radan osana, ei yrittänytkään mennä ohi eikä jäänyt papailemaan keskelle vaan tuli reippaasti yli, kuulolla ja odottaen. Upeaa! :) Myös puomin kontaktit malttoi hienosti. Eli kaikin puolin hyvät treenit.

Muuten ei sitten olekaan oikein tehty mitään. Ässä on pöllyttänyt murkkuilevaa ja kukkoilevaa Siiriä (6kk) aika monella lenkillä. Hyvin kyllä koirat jo leikkivät keskenään siihen nähden, että Siirin tullessa Ässä ei voinut sietää sitä silmissään...

Lenkkeilyä haittaa ainainen sade / räntäsade sekä tällä hetkellä karsea liukkaus. Lenkkipolut on luistinrataa. Joten Ässä on saanut hengailla tallilla mukana enimmäkseen. Tokotreenaaminen on jäänyt, ku ite oon ollut ihan poikki muista systeemeistä.

Ja on meillä vähän uutisiakin. *shh* Me odotellaan ensi viikolla morsianta Ässälle. Siis ihan oikeeta morsianta. ;) Mut siitä sitten enemmän, kun jotain oikeaa kerrottavaa (toivottavasti) on. Kai se luonto tikanpojan puuhun ajaa?