Ässän eräleiri jäi lyhkäiseksi. :(

Eilen menimme iltapäivällä saareen, tarkoituksena olla siellä perjantaihin asti. Saisi koira nauttia vapaudesta ja luonnosta ja metsässä rymyämisestä, uimisesta ja koirakavereista. Ja niinhän se nauttikin - yhden illan. Jossain vaiheessa illalla se oli kuitenkin ilmeisesti astunut lasiin tai muuhun terävään ja tassussa on iso pipi. Eipä siinä sitten muu auttanut, kuin aamulla hipsiä vuoromoottorille ja takaisin kotiin. Tohtorilla käytiin tassu näyttämässä ja oli viittä vaille tikkausta vailla... Ei kuitenkaan laitettu tikkejä, kun haavassa oli metsässä rymyämisen jäljiltä niin kovasti hiekkaa ja muuta likaa. Pelkkä komea kesäisen keltainen paketti siis ja antibioottia + kipulääkettä niskaan. Resepti varuilta vielä mukaan, jos haava alkaa tulehtua niin saadaan sitten haettua antibioottikuuri.

Ässä oli oikein urhea potilas - kuinka moni meistä olisi ensinnäkään haljennella kantapäällä / varpaalla kävellyt kolme kilometriä vuoromoottorille ja vielä vajaan kilsan satamasta kotiin?? Ja ihan valittamatta. Lääkärilläkin jätkä käyttäytyi upeasti ja oli heti pöydältä päästyään lääkärin ylin ystävä. :)

Toivottavasti tassu nyt lähtee kunnolla paranemaan eikä tulehdu. Harmittaa ja surettaa koiran puolesta ja etenkin kun itse pitää lähteä takaisin leirille kuitenkin ja jättää toinen kotiin sairastamaan. Ja hei haloo, me kävellään päivittäin kaupungin keskustassa, jossa lasinsirujen väistely on suoranaista taidetta eikä koskaan ole käynyt mitään, sitten kun mennään keskelle metsää, niin jo se astuu lasiin! Reilua vai ei? Miksi niitä pulloja yleensäkään pitää rikkoa... :(    >:-/