Eilen Ässä oli Santalahden Suhinoissa agikisaamassa Johanna kipparinaan. Jännitysmomenttia oli ihan mukavasti, sillä kisa oli Johannan ja Ässän ensimmäinen virallinen koitos. Harjoituksia parilla ehti olla takana kahdet ja lisäksi 2 möllikisarataa. Sitäpaitsi tyrmistyksekseni huomasin, ettei me olla tosiaankaan Ässän kanssa kisattu sitten viime kesän, eli kisataukoakin oli melkein vuosi koiralla takana! Mutta tämän parin menoapa ei haitannut mikään!

Katsokaa ja ihailkaa

Kuvaamisesta kiitos kaunis Saagalandian Jaanalle! Lopputuloksena hyppyradalta 5vp (tokalta hypyltä rima alas jostain tuntemattomasta syystä), aika -6,18 ja toinen sija!!! Kyllä oli äitee ylpeenä koirasta ja tietenkin taitavasta lainaohjastajasta. Ei oo reenit menny hukkaan! :)

 

Niin... ja siis Ässähän teki vaan työtä käskettyä. Aamulla totesin, että koiranruoka on loppu kun unohdin sitä edellisenä päivänä hakea lisää vaikka piti. Sanoin sitten Ässälle, että se olis parempi nyt sijoittua, että saisit evästä illaksi. "Voita tai näe nälkää" tykkäs Timokin naureskellen! :D Tais koiraparka ottaa tosissaan uhkailut. ;)