Ennen viime viikonlopun virallisia koitoksia kävivät Johanna ja Ässä hakemassa kisatuntumaa möllikisoissa. Ässällä meni pikkusen lujaa ja se unohti hetkellisesti painovoiman olemassaolon... Kaveri paiskasi Aa-esteelle niin kovalla vauhdilla (= ns. "reikä päässä") että harjalla katosi ohjaus ja koira putosi suoraan ohjaajan niskaan (aiheuttaen kolhun ja päänsärkyä illalla) ja siitä mätkähti kyljelleen maahan... Johannalta tuli hieman jäätävään äänensävyyn käskyjä sen jälkeen, ja koirakin näytti jokseenkin häpeilevältä... Ottivat sitten Aan uudestaan ja sen jälkeen kyllä loppurata meni paljon paremmin ja koira oli viimein kuulolla. Ei ehkä paras kisaviimeistely, mutta yritettiinpä kuitenkin!

Mikkelissä sitten Ässä olikin kuunnellut oikein hienosti, vaikka menikin lujaa. Molemmilta radoilta tuli se kuuluisa hyvä hylky. Ratapiirrokset löytyvät Tappisten blogista. Kivaa kuulemma oli ja sehän onkin pääasia! :)

Oli muuten melkoinen homma saada aamu-uninen Ässä lähtemään kisareissulle. Hakijoiden kanssa kun oli sovittu, että kurvaavat pihaan klo 05.00... No, minä sitten viittä vaille herätyskellon herättämänä ylös ja kutsumaan koiraa mukaan pihalle. Neljästi sain ihan komentaa ennenkuin tyyppi edes nousi pedistään ja sitten kun katsoin että nyt lähti tulemaan ja käänsin itse selän mennäkseni ulko-ovelle, lysähti koira olohuoneen matolle jatkamaan unia! xD No, sain kuin sainkin sen naarattua pihalle ja kylläpä sitten alkoikin häntä heilua, kun näki kuka oli tullut hakemaan! ;) Nauratti vaan taas, kun aikanaan koiraa hankkiessani ihmiset päivittelivät ja varoittelivat, että sitten saat joka aamu kuudelta nousta sitä lenkittämään ja mieti nyt onko järkevää... Ei TOD. tarvi tämän koiran kanssa kuudelta herätä! Seitsemältäkin vielä pitää käskemällä käskeä kun yks vaan haluis kääntää kylkeä ja nukkua kymmeneen! :D