Nyt on sitten sairaslomailtu ja paranneltu töppöstä. Eilen jo käytiin pikku lenkkejä ilman mitään pakettia, pidemmälle lenkille vielä laitoin sukan jalkaan. Ässä on ollut oikein reipas ja kiltti potilas ja antanut pakettien ja haavan olla rauhassa. Ilman antibioottikuuriakin selvittiin ahkeralla puhdistuksella ja suojaamisella! :)

Nyt tassu alkaa olla kunnossa. Kyllä siinä vielä selvästi vekki näkyy, mutta uutta ihoa on jo kasvanut haavan päälle. Ehkä lähipäivinä jo jätkä pääsee uimaankin. Agirotu-tapahtuma, joka olisi ollut tänä viikonloppuna, jää nyt kuitenkin väliin, en uskalla koiraa vielä esteille viedä ettei haava aukea uudestaan. Tuossa karvakasassa kun tunnetusti on vain täysillä- ja pois- vaihteet....

Tänään lähdetään mökkeilemään ja sitten viikonloppu vietetään kotona lököillen ja lenkkeillen sekä turkinhoidollisia toimenpiteitä suorittaen. Ensi viikolla Ässällä on hieroja ja sitten ollaankin varmasti valmiita uusiin koitoksiin. Loppukuusta löytyykin mölliagia, möllitokoa ja jos jonkunlaista näyttelyä.