Varsinainen tiimi oltiinkin Ässän kanssa eilen agitreeneissä... Toinen ei vielä(kään) pysty juoksemaan nilkan takia ja toinen ei kuule mitään... Melko koomista meno! :D Ässä oli melkoisen kuutamolla enkä minäkään varmaan parhaimmillani, kun varoin nilkkaa ehkä vähän liikaakin. Mut tämmöisiä treenejä kuitenkin yritettiin mennä, ensin viivalla merkitty, sitten numeroitu.

861598.jpg

Erityisen hankalaa tuntui olevan kepeiltä putkeen lähtö, koira vaan lähti haahuilemaan ihan mihin sattuu, pyörähteli takaisin kyselemään että mitämitä jne... Välillä jopa kävi putken suulla kurkkaamassa, muttei mennyt sisään. Ilmeisesti se ei arvannut sitten mennä, kun ei sanallista käskyä oletettavasti kuullut... Muuten oikeastaan meni ihan kivasti tuo harmaa rata. :)
Toinen harjoitus oli sitten haastavampi, kun mun olis pitäny ehtiä vähän liikkuakin, että olis päästy 5-6-7 aidat kunnialla. Mut onneksi Ässä tällä kertaa meni mutkaputkeen ihan jees, joten pääsin siirtymään jo 5 ja 6 aitojen välistä ottamaan vastaan vitoshypylle. Pujottelu hankalasta kulmasta ja "väärältä" puolelta ihan mallikkaasti, kunhan oli ensin kerran neuvoteltu siitä, pitikö ne joka väli tosiaan mennä vaikka ei niin huvittais...

Ihan kelpo treenit näin pitkän tauon ja molempien sairastelun ja kaikenlaisen hässäkän jälkeen. Tästä taas eteenpäin!