Kuvia eilisestä tokokokeesta. KIITOS Johanna Kiviharjulle, jonka ottamia ovat kaikki!! :)

1695433.jpg

Kehuja hienosti menneen paikallamakuun jälkeen. Unohdin muuten eilen kertoa, että oman suorituksen jälkeen Ässä oli vielä erikoisvoittajaluokassa avustajakoirana, kun siinä oli vaan 2 koirakkoa. Eli Ässä oli siellä sitten keskimmäisenä suorittamassa paikallaistumisen ja paikallamakuun. Ja molemmat tuomarin mukaan kympin arvoisesti, vaikka sille ei pisteitä jaeltukaan! :) Olin kyllä ylpeä jätkästä, ei noita nimittäin olla juurikaan harjoiteltu ja noin hienosti meni!

1695449.jpg

Noniin.. se perusasento... Enspin paikka loistava, mutta ei kontaktia. Sitten kontakti loistava, mutta paikka liian edessä... Kuinka saisimme nämä yhdistettyä??? Kaikenkaikkiaan pitää selvästi taas ottaa vähän perusasentokertausta vaikka naksun kanssa, oli nimittäin seuraamisen askelsiirtymisissä perusasennot ihan mitä sattuu... Se on kyllä toisaalta musta aika ihmeellistä, kun Ässän perusasennot on aina olleet kauhean hyvät lukuunottamatta sitä, että se on välillä liian edessä. Mut ehkä ne nyt sit on seonneet, kun on korjattu tuota edistämistä niin kauheesti.

1695452.jpg

Seuraaminen kuitenkin oli aika mukavaa katseltavaa videolta. Paljon paremmalta se näytti, kuin miltä tuntui! Täti jäykistelee vaan... Taustalla tuomari Tommi Varis tarkkana.

1695456.jpg

Mamman kulta <3 hienosti ruudussa. Vähän puoltaa ohjaus tonne oikeaan laitaan... Mut hää on kauheen tarkkana kuitenkin.

1695459.jpg

LO: "Minkälainen kapula?"
MÄ: "Isoin ja painavin mitä löytyy."
LO: "Siis tää vai?" (Näyttää isoa kapulaa hieman epäuskoisena)
MÄ: "Joo, mitä isompi sen parempi!"

LO: "Onko este sopiva?" (siinä oli 5 lautaa eli 50cm)
MÄ: "Joo, on ihan hyvä." (Me valmistaudutaan jo aloittamaan liike...)
Tuomari: "Ei, kyllä se näyttää vähän korkealta se este, otetaan yksi lauta pois. Tai laitetaan puolikas kun niitä kerran on."

Kuvaa kun katsoo, niin Ässä varmaan joo oliskin kompastunut siihen 5cm korkeampaan esteeseen painavan kapulansa kanssa... ;)

1695460.jpg

Tunnariin valmistautumista. Ässä on kauheen tarkkana. "Mitä te hääräätte niiden kapuloiden kanssa, joko mä saan taas noutaa jotain joko joko joko??!?"