Perjantaina oli sitten tokotreenit.

Paikkamakuu meni hienosti. :) Seuraamista katsottiin, ihan voittajahenkisellä kaaviolla ja kuulemma meidän seuraamisesta saisi tällä hetkellä seiskan, ehkä jopa kasin kokeessa. :) Olin tosi tyytyväinen. :) Perusasento on viime viikkojen harjoittelulla siirtynyt oikeaan paikkaan eli muutaman sentin taaemmas ja mukana seuraaminenkin on parantunut. Opeteltavaakin jäi: Mun pitää opetella ottamaan juuri oikea määrä sivuaskelia, menee jalat sekaisin kun pitää yhtä aikaa laskea askelia ja käskyttää koiraa. ;) Sitten mun pitää opetella kävelemään suoraan, etten koko ajan kiilaisi koiraa kohti... Ja liikkeelle lähtö pitää saada pikkuhiljaa sujuvammaksi, siellä on vielä harjoittelusta jäljellä ne pari hiiiitaaampaaa askelta. Ja sit pitää opetella tekemään käännökset myös juosten ja hitaassa käynnissä. Eli mulle tuli kävelyharjoituksia ilman koiraa! :D Koiran kanssa pitää muistutella täyskäännös mieleen takaisin, laiskimus kääntyy vaan puoliks ja jää odottamaan että tulen sen kohdalle...

Luoksetulon pysäytys meni taas hienosti, viime viikon pysähtymättömyys oli joku hetkellinen mikä lie? Palkaksi pallo.

Ruutuun Ässä meni myös hienosti, vauhdilla, mutta malttaa pysähtyä ja seisoa. Toimii sekä lelulla että namilla. Nami pitää vaan nyt kotitreeneissäkin siirtää ruudun keskeltä vähän taaemma, ettei koira jää liian eteen kun kääntyy ympäri. Ja tuli ohje palkata aina maahan (alustalle) sinne ruudun takaosaan eikä koskaan kädestä, ettei koiralle tule tarvetta tulla vastaan.

Kaukokäskyjä katsottiin. Meillä muuten ok, mutta seiso-istu-vaihto ei ole vielä kunnossa, tekniikan hiomista siis lähietäisyydeltä vielä siihen.

Oikein tyytyväinen olen koiraan tällä hetkellä! Me ehkä todella uskalletaan sinne kokeeseen syksyllä... :)