Eilen tokoiltiin taas - ilon kautta edelleen.

Seuraamista lihapulla (mun) suussa, palkka kontaktista ja oikeasta paikasta. Innostuessaan tahtoo edelleen lähteä edistämään, mutta aloitus tarpeeksi takaa perusasennossa auttaa. Yritin palkata melko taakse, sekin tuntui jeesaavan. Tehtiin vähän myös käännöksiä, muut ihan ok, mut täyskäännös on kyllä aika hukassa. Seuraaminen paranee aina, kun muistan itse ottaa jonkun kiintopisteen edestäpäin mitä tuijotan (enkä siis koiraa). Miten se eteenpäin katsominen voi olla niin vaikeeta??

Jättöjä tehtiin nyt kaikkia sekaisin. Välillä, etenkin aluksi sekoitti ja tarjosi vaan samaa kun edellinenkin käsky oli ollut. Mutta rupesi kyllä sitten kuuntelemaan. :) Kaikki sujui hyvin, seisomista piti ensin vähän kyllä muistella, mut sitä ei olekaan tehty pitkään aikaan.

Ruutuakin tehtiin, aluksi ja lopuksi. Ensimmäisellä kerralla kävi vielä haistelemassa kulmamerkkejä ja tuli poiskin ruudusta. Ilmeisesti vieläkin muisteli viime viikonlopun palkkaa ruudussa?? Kävin sitten pannasta siirtämässä oikeaan paikkaan mistä kehuin. Uusi lähetys ja meni suoraan keskelle, mistä pallo palkaksi. Tämän jälkeen kaikista lähetyksistä vauhdilla suoraan keskelle ruutua ja kääntyi ympäri palloa odottamaan. :)

Hyvä reeni, parempi mieli. :)