Tänään oltiin tokokokeessa Tavastilassa ja vaikka odotukset eivät suuret olleetkaan tuulisen sään takia, niin ykkönenhän sieltä rapsahti! :)

Paikallamakuu 8
Ässä oli jättäessä todella levoton, naapuri lähti melkein heti, mikä varmasti vielä lisäsi levottomuutta. Pää oli kääntyillyt tuulen mukana muutenkin. Lisäksi se taas (!!) nousi istumaan heti kun tulin viereen. Mutta hyvä näin, pelkäsin nimittäin tosissani ettei se pysy, kun harjoituksissakin on nyt välillä lähtenyt ryömiskelemään tai noussut istumaan. Epävarmuutta se taitaa olla, mutta millä sen pois saisi millä??

Seuraaminen 7
Koko kokeen heikoin osuus. En tajua mitä tapahtui, mutta ei se kyllä hyvää seuraamista ollut. Välillä hortoili taas vaikka miten kaukana minusta ja jätti kaikki perusasennot viimeistä lukuunottamatta tekemättä. Pysyipähän kuitenkin suunilleen mukana, eikä ihan karannut kuten Elimäellä. Käskytänköhän kuitenkin liian kovaa, että koira alkaa rauhoitella vai missä vika koeseuraamisissa?

Maahanmeno 10
Ei siitä sen enempää! :) :)

Luoksetulo 5
Kaunis läpijuoksu. Nykyään Ässä jo välillä pysähtyy hyvinkin, mutta ei ihan näin pitkällä matkalla eikä ilman palkkaa. Vieras paikkakin tehnee osuuttaan. Lisää treeniä vieläkin!!

Seisominen 10
*ylpeä* :) :)

Noutaminen 9
Aivan mahtava nouto, ainoa tyylirikko oli pieni tassuilla pelaaminen ennen poimimista ja ravilla takas. Mutta mahtava silti, työtä on tehty valtavasti että tähän on päästy! Luovutuskin onnistui ilman pomppimista, taisi olla apua, kun ennen kehäänmenoa muutaman kerran istutin sivulla kapulaa pitämässä ja palkkasin vain kun malttoi luovuttaa istuallaan.
Liikkeenohjaaja aiheutti lievää hysteriaa näyttelemällä suuntamerkkejä ja muita ohjeita mulle kapula kädessään huitoen -> Ässä suoritti sirkusakrobatiaa ja huimia loikkia kapulaa tavoittelemaan... xD

Kauko-ohjaus 10
Estehyppy 10
Tässä vaiheessa alkoi tuntua, että voiko tämä olla tottakaan!!

Kokonaisvaikutus 8 / 10 -> keskiarvo 9

Kaikenkaikkiaan todella hienosti mennyt koe, lopputuloksena 2. sija. Tyytyväisenä jäämme odottelemaan Imatran kisaa ensi viikonloppuna. Siellä pitää koittaa kiltimmin ja iloisemmin käskyttää seuraamisessa. Ja pysäytystreenejä on vaan jatkettava.