Tällä kertaa naapurikaupungissa Kouvolassa, taas kerran jo vakiotuomariksemme muodostuneen Anne Saviojan radalla. Anne oli taas laatinut mukavan sujuvan radan, jossa ei PITÄNYT olla mitään kovin hankalaa. Mutta mutta... Ässän mielentila ei tällä kertaa ollut ihan paras mahdollinen, se rähjäsi minulle jo odotellessa muutaman kerran ja komentamaanhan se sitten radalla rupesi. Ja siitä ei ole koskaan seurannut mitään hyvää. Tällä kertaa 2 rimaa alas, putkiaivoinen äijä kun ei osaa haukkua ja hypätä yhtä aikaa... ;) Lisäksi Aan alastulokontakti jäi taas ottamatta. Olin itse vähän myöhässä, mutta kyllä tuo Aa kaipaa harjoitustakin.

Rata näytti tältä (lähtö oikealta, hyppy-hyppy-putki-pituus....)

651801.jpg

Paljon oli kuitenkin radalla hyvääkin, rimat putosivat pituuden jälkeisiltä kahdelta aidalta, sen jälkeen Ässä taisi itsekin huomata, että nyt on keskityttävä vähän paremmin ja lopetti rähjäämisen. Puomin kontaktit hienosti, samoin tokaan putkeen mainiosti, vaikka tuo puomin alla ollut putki tuotti tosi monille vaikeuksia. Pujotteluun mahtavasti vauhdilla sisään "väärältä" puolelta ja hienosti pujotteli loppuun asti vaikka oli putki heti perään houkutuksena. Samoin loppusuoran mutkat hienosti, vaikka takaa jouduinkin huutelemaan suuntimia kun en ole yhtä sukkela kintuistani kuin koira. ;)

Juhannuksena sitten yritetään taas Liedossa. Pitäs saada niitä nollia, kun tiimitoverimme Soile ja Ada nappasivat TAAS nollan - ovat kohta kakkosissa ja mistäs me sitten matkaseuraa saadaan???