Nyt ei kykene keksimään mitään hienoa otsikkoa.

Tämmöinen rata oli tiistaina:

1474851.jpg

Rata 1 (numerot 1-8):
Saatte arvata yhden kerran mihin koira meni hyppyjen 1 ja 2 jälkeen... xD No, alkoi se siitä käänty oikeaankin suuntaan, kun muutaman kerran veivattiin. Jälkeenpäin tuli mieleen, että olis pitänyt jättää Ässä lähtöön vähän enemmän kuono vasempaan, ettei se olisi jo lähdössä lukinnut putkea ja olisi sitten myös hypännyt kakkosesteen ehkä vähän vinommin vasemmalta oikealle valmiiksi. Loppuradassa ei oikeastaan ongelmia ollutkaan. Kepeillekin hienosti sisään haastavasta kulmasta. Tosin lorvikatarri iski kymmenen kepin jälkeen kun mielessä alkoi jo häämöttää palkka kun Jarno-ohjaaja odotti päässä patukan kanssa... Taas piti kokeilla noin kymmenen kertaa, että heltyisköhän se kuitenkin vaikka ei pujottelekaan kaikkia. ;) Ei heltynyt taaskaan.

Rata 2 (kirjaimet A-J):
Valssit väleissä B-C, C-D, D-E ja E-F. (huh!) E-hypyn jälkeen koira vasemmalla putkeen saakka, lopetus koira oikealla. Älyttömän kiva ja sujuva rata, kun meikäläinen vaan lopetti pyllistelyn valsseissa. ;)

Rata 3 (harmaa viiva, alkaa samasta suunnasta kuin aiemmat):
No nyt viimeinkin sai mennä sinne putkeen! :D Kääntö putkesta hypylle (7H) oli hieman kimurantti, se tuli koiralle melko tiukaksi ja tahtoivat hypätä tuon numeron 3 matkalla. Itse ohjasin tuon niin, että lähetin koiran putkeen mahdollisimman kaukaa ja siirryin sitten vaan hypyn taakse ottamaan vastaan. Siitä koira vasemmalle puolelle, jossa se pysyi toiseksiviimeiselle hypylle asti. Siellä valssi ja viimeinen hyppy. Melko pyörryttävä rata, kun mentiin koko ajan silmukkaa samaan suuntaan... ;)