Tänään käytiin sitten viimein se pitkään odotettu ja jännitetty, kaamea ensimmäinen VOITTAJALUOKAN tokokoe. Eikä se ollutkaan ollenkaan niin huisin kamalaa, kuin etukäteen tuntui, vaan ihan mukavan leppoisaa. :)

Ja näin se meni:

Paikallamakuu 10
Hienosti pysyi ja ilmeisesti sitten oli ihan rauhallinenkin. Reunimmaisena oltiin rivissä, naapurissa kultsunarttu, mikä rauhoitti ainakin mun mieltä. :) Lopussakaan ei aikonutkaan nousta ennen aikojaan eikä vaikuttanut hermostuneelta kuten joskus avoimessa.

Seuraaminen 8
Liikkeelle lähdettiin siihen entiseen "seilailutyyliin" että tässähän jolkottelen sinne päin, mutta onneksi kaaviossa tuli melkein heti pysähdys ja askelsiirtymät sivuille + hidas käynti, niin johan koira ryhdistäytyi! :) Tämmöinen seuraaminen sopii meille paljon paremmin, missä on tapahtumia! :D

Liikkeestä istuminen 10
Ei siitä sen enempää. Ei olla turhaan harjoiteltu. (tosin mun mielestä se istui vähän vinoon, mut tuomarihan on oikeassa...)

Luoksetulo 6.5
Karmealla ärjäisyllä lähinnä hidasti vauhtia ja sitten kun tarpeeksi tuijotin, niin viimein pysähtyi, mutta oli jo melkein maahanmenomerkin kohdalla. Maahan hienosti, samoin loppu iloisesti. Olis ehkä pitänyt antaa toinen käsky seisomiseen? No, hyvä näin, että jotain pisteitä edes.

Ruutu 9.5
Siis se ihan todella otti ja meni sinne ruutuun, vauhdilla!! Ja pysähtyi käskystä ja meni maahankin ja kaikkea!! :) Olin kyllä tosi iloinen! Ei kyllä keskelle, vaan ihan reunaan, mutta sisälle ruutuun kuitenkin. Jes! Lopun luoksetulossa ei kyllä oltu seuraamista nähtykään, koska Ässän mielestä sen pitää ehtiä maaliin ennen minua... ;) No, perusasentoon sentään löysi sitten pysähdyksestä.

Hyppynouto 7
Itse liike hienosti, mutta palautuksessa jäi oikein mässäilemään kapulaa ja heittelemään ja ravistelemaan sitä ja unohti sitten tehdä perusasennonkin kun oli niin kovat kapulabileet meneillään. Roisto! (Olis saanut olla järjestäjällä vähän painavampia kapuloita mun mielestä... kaikki oli kevyitä vanerilaipallisia. Vaik pitäishän sitä osaa noutaa kaikenlaiset nätisti.)

Metallinouto 7
Varasti ruoja lähdössä! Mur!! Ei siis vielä heitosta, vaan liikkeenohjaajan "käsky" sanasta pylly nousi. Älys sentään olla lähtemättä liikkeelle... Ja metallin nostamista maasta pitikin sitten harkita oikein useampaan kertaan ja sovitella hampaita. Muuten ihan jees nouto ja hyvä palautus.

Tunnistusnouto 0
Lähti hyvin, malttoi haistella kaikki kapulat, nosti oikean, pudotti ja jäis seisomaan mua katsellen. "Tuo" käskyllä nosti uudestaan oikean, mutta lähti liikkeelle vasta uudesta "tuo" käskystä. Mutta toi oikean!!! :) Ainiin, ja alkukuvioissa kun pyysin seuraamaan käännöksessä, niin Ässäpä lähti liikkenohjaajan matkaan, kun sillä oli ne kivat kapulat... xD

Kauko-ohjaus 0
Ainoa mikä harmittaa pikkuisen. Ensimmäinen vaihto oli maasta seisomaan. Ja mitä tekee Ässä?? Kävelee ainakin neljä askelta eteenpäin! :o Ihan takuulla tietää ettei niin tehdä... Tiukalla mulkoilulla sentään pysähtyi sinne ja teki loput vaihdot täydellisesti. No, harjoittelua vaan.

Kokonaisvaikutus 9 ... ja siihen ollaan ihan tyytyväisiä! :)

-> Lopputulos 195 pinnaa ja III-tulos. Kaukojen onnistumisella olis ollut jo kirkkaasti II-tulos, eli ei nyt ihan tarvi kirvestä järveen heittää! :) Tuomarikin tykkäs, että eihän sitä nyt heti ekasta kokeesta ykköstä, ettei ylpisty ja mäkin siihen totesin, et pettymyshän se olis ollut, kun tavoite oli toi kolmonen... ;)

 

Eli nyt sitten treenaillaan sen iänikuisen pysähdyksen lisäksi noutojen palautuksia, tunnaria noiden koekuvioiden kanssa (kääntymiset sun muut) ja siihen varmuutta että tuo vaan sen minkä oikeaksi uskoo. Ja ylösnousemusta. ;) Kahden viikon päästä uudestaan!